Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 7:17 pm Заглавие: Помощ по чертежа на хорна с frs8 на Oceanman
моля ви за помощ.Гледах гледах и не можах да го изчисля Формули за триъгълник бол,ама аз имам само хипотенузата - 95mm ,но ъгъла не мога да го намеря...Хорничките са готови,само този детайл остана да монтирам.но не мога да разбера точно по кои размери да го монтирам.На чертежа не е даден ъгъла под който трябва да е монтиран детайла 95mm.Много странно има една засечка ,кадето има някакъв размер 3см,но това не е на дъното а на неизвестна височина...Моля ви за помощ че или аз съм много тъп че не мога да го разбера или наистина не е уточнено в чертежа.Благодаря ви
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети