Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 11:53 pm Заглавие: Акустика в Стая !!! ? ?? ? ?
Незнам да е разисквана тази тема,но смятам да подхвана няколко въпроса.Колко празна трябва да е една стая за добър саунд или колко пълна? защото до сега имах доста натурия в това помещение където слушам и колкото повече е опразвах толкова по пространствен ставаше зука!!! но въпроса е до кога ?Аз си представям стаята,ако кутията е вътрешната акустика на колоната то тогава стаята е външната .Правил съм експерименти както с вътрешното запълване на колоната с % но съдържание на вта,така и на мебели в стая.Слагал съм колоните и в хола там звука е ненадминат !!! Сега са си пак в детската и разглеждам сяко нещо в стаята като обем,ракла обем легло обем,заето пространство.Надявам се ме разбирате сега звука обикаля и зад главатами!!!!!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети