Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Daniel Petrov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 12:34 pm Заглавие: |
|
|
ДиВиДи с декодери и крайно стъпало 7.1 DoGC DC  _________________ Inspiration Audio
IDS AG
Department of High Tension Works
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Прочети в "Начало" статията, която съм пуснал за да си наясно със себе си какво искаш и какво можеш да получиш за определени средства и дадено помещение(я)...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimitar_gen4ev чете

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Готина статия , исках само да знам дали някои има лични впечатления от двата ресивъра тъи като няма място в БГ кадето да ги чуеш преди да ги купиш ( с еднакви колони , в еднакво помештение)за това реших да питам .Не сам специалист но имам някакъв опит (малак) според мен тези рес. са някакъв разумен компромис поне за мен.Искам лични впечатленя от хора които са ги слушали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marian Lozev BG Audio Team™

Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:21 am Заглавие: |
|
|
yamahata съм я чувал само на филми и съм впечатлен въпреки че е наи слабия модел от серията с THX жалко че човека я продаде и то за 900лв само прилична цена можеше да си направиш оценката сам
а кати фирми аз бих избрал yamaha въпреки че преди няколко дни бях се огледал в pioneer
а наи добрия вариант е на Даниел Петров _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 8:24 am Заглавие: |
|
|
Сравнението според мен ще даде "за" Ямаха, ако все пак си решил да избираш между двете.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|