Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 7:47 pm Заглавие: качествени записи
Предлагам да споделим мнинието си относно записите и начините за набавянето им,но само оригинални никакви пиратки.Последната ми поръчка е Schubert: Songs Without Words / Maisky, Hovora- DG 449817;
SACD Bach: Orchestral Suites / Martin Pearlman, Boston Baroque-Telarc 60619.Порачах ги чрез меломан-бг.По принцип не съм голям фин на дойче грамофон,но просто нямаше друго издание.Вториа диск се надявам да е с по-високо качество на записа(все пак Telarc) имах издание на сюитие в изпълнение на Jordi Savall издание на Astree,но ми откраднаха диска.Моля споделете,препорачейте!
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 4:04 pm Заглавие:
Май 98% от матричните качествени дискове, които имам, са на класическа музика от сп. Amadeus. Някои доста ме кефят, други ама хич не ги слушам. _________________ Изгонен
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети