Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kiki2002 BG Audio Team™
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 11:28 am Заглавие: |
|
|
Нямам думи! |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinski BG Audio Team™
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 11:44 am Заглавие: |
|
|
Аз имах въпросния AOpen AX4B-533
Преди да го продам, му приватизирах MultiCaps кондезаторите
Не свиреше лошо, не беше нещо главозамайващо, но грееше като калорифер - в кутията на компютъра ми стигаше до 45 градуса есенно време при условие че имам два 92мм вентилатора отзад! Иначе като дъно е абсолютно нищо специално. |
|
Върнете се в началото |
|
|
kd503 чете и пита
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 10:44 pm Заглавие: Брей само съм мечтаел за това |
|
|
Това е слабото звено при мен и при всички който не са пъхнали някоя скъпа карта в PCI слота обаче цените са НЕнародни и май тудно ще се намерят на нашия пазар
Дотогава AC 97 не свири чак толкова зле вързана към Hi-Fi усилвател. |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinski BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 7:41 am Заглавие: |
|
|
AC97 e софтуерен кодек и е пълен кошмар
ВЕФ-а ми свири по-добре от него
Купи си една Audigy2 ако искаш що годе приличен звук. |
|
Върнете се в началото |
|
|
audioman отстранен
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 8:17 am Заглавие: |
|
|
Да бе, верно ли Аудиджи?? Az имам една модната, мога да я заема за сравнение. _________________ Изгонен |
|
Върнете се в началото |
|
|
kd503 чете и пита
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 10:05 am Заглавие: |
|
|
Добре де и аз съм слушал много за Аудижито някой знае ли нещо повече какво е всъщност като схемно решение имам предвид главно ме вълнува крайното стъпало на картата |
|
Върнете се в началото |
|
|
audioman отстранен
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 10:32 am Заглавие: |
|
|
Като кажеш "слушал съм много" и после питаш "какво е крайното стъпало" Нещо не се връзва..... По-добре кажи "чул съм, че имало такава някъде..."
Само в ценова листа ли си я виждал???
Това все пак е звукова платка, а не усилвател.
НЯМА НИКАКВО СТЪПАЛО И СТЪПАЛА В НЕЯ!!!!
А за схемното решение питай хората от Креатив по-добре. На мен по принцип не ми е необходимо, а и няма да можеш да я изпиратстваш по схема - това е един процесор и няколко стандартни чипа наоколо, като ЦАП, АЦП, и 3-4 стабилизатора..... Всичко е софтуер / за чипа и за компа / _________________ Изгонен |
|
Върнете се в началото |
|
|
kd503 чете и пита
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 11:19 pm Заглавие: |
|
|
audioman или аз не съм го казал правилно или ти си чел м/ду редовете може и от всичко по малко
Знам какво е крайно стъпало (сега като се загледам май нищо смислено не съм написал )исках да кажа ,че като питаш някой коя звукова карта е добра всички споменават аудижи.
Но аз исках да разбера по скоро в какъв клас работи усилвателя в звуковата карта не може да няма стъпалце все пак изходното ниво не е много малко |
|
Върнете се в началото |
|
|
audioman отстранен
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 9:18 am Заглавие: |
|
|
Както казах, няма никакво стъпалце и стъпалище, що трябва да повтарям 2 пъти??? И съм сигурен в това, ако ще ме питаш трети път, защото Я ПРИТЕЖАВАМ въпросната карта и съм сменил доста части по нея и съм добавил цял един стабилизатор.
Казах, това е карта, не усилвател. _________________ Изгонен |
|
Върнете се в началото |
|
|
kd503 чете и пита
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 10:38 am Заглавие: |
|
|
Добре замълчавам макар че ми изникват хиляда чуденки в главата |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinski BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:00 am Заглавие: |
|
|
Audigy естествено не е най-добрият вариант за PC аудио - но винаги го предпочитам пред някоя екзотика, която скоро фалира и подръжката за драйвери отива на кино (както ми се случи с едни наистина добре свирещи платки на Turtle Beach и Philips). Щото една аудо карта не е само хардуер, а и софтуер, а със стар такъв или лошо написан - нищо не правиш.
Не че драйверите на Creative са цъфнали и вързали - просто при тях имаш добри алтернативи като драйверите на kxProject, а и сравнително лесно се модват самите платки |
|
Върнете се в началото |
|
|
audioman отстранен
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:01 am Заглавие: |
|
|
Не ме разбирай погрешно - задавай разумни въпроси и ще ти окажа помощ; само не ме питай "как така няма стъпало" и "те всички имат стъпала" Абе изобщо тази дума я забрави _________________ Изгонен |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivo_Hristev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 8:07 pm Заглавие: |
|
|
velinski написа: | Audigy естествено не е най-добрият вариант за PC аудио - но винаги го предпочитам пред някоя екзотика, която скоро фалира и подръжката за драйвери отива на кино (както ми се случи с едни наистина добре свирещи платки на Turtle Beach и Philips). Щото една аудо карта не е само хардуер, а и софтуер, а със стар такъв или лошо написан - нищо не правиш.
Не че драйверите на Creative са цъфнали и вързали - просто при тях имаш добри алтернативи като драйверите на kxProject, а и сравнително лесно се модват самите платки |
ехх фалираха ги Turtle Beach - а бяха хубава фирма... |
|
Върнете се в началото |
|
|
kd503 чете и пита
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 9:31 pm Заглавие: |
|
|
audioman написа: | Не ме разбирай погрешно - задавай разумни въпроси и ще ти окажа помощ; само не ме питай "как така няма стъпало" и "те всички имат стъпала" Абе изобщо тази дума я забрави |
Ако това е към мен е невъзможно само стъпала са ми в главата(и тонколони колони де) и то само крайни мощни и с биполярни или мос транзистори поне в тях знам къде какво и защо става и изненадите са по - малко а радио лампа в училище (аз съм ученик )не са ни показали тъй че...
все пак в аудижито след цап-а сигнала отива директно на изхода без да се подсили ли |
|
Върнете се в началото |
|
|
|