| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kiki2002 BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 5:18 pm Заглавие: Търговци менте |
|
|
На ул . пиротска 2 етаж има фирма дето продава електронни части.
КУПИХ СИ ГРЕЦ 1000 ВОЛТА 50 АМПЕРА НО НЕРАБОТИ - ИМА ПЪЛНО КЪСО МЕЖДУ ИЗВОДИТЕ. ОТКАЗАХА ДА ГО ПОДМЕНЯТ СЪС НОВ. НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАК ДА ГО ИЗПОЗВАМ ! после го мериха с мултицет ,а след това му подаваха напрежение променливо и ОЧАКВАХА НАПРЕЖЕНИЕ НА ИЗХОДА!! едва не умрях от смях !! но не го подмениха
ТОВА МИ СЕ ПАДАЛО КАТО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА !!!
Ядоса ме отношението и личните обиди !!!
ЛИЧНО АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА КУПЯ НИЩО ОТ ТОЗИ МАГАЗИН !!
Последната промяна е направена от kiki2002 на Чет Юни 16, 2005 6:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Borislav Uzunov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Да го духат . Интересно ми е как се изгаря такъв грец??? |
|
|
 |
gps отстранен

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Преди бях писал един пост как от един магазин ми донесоха 10 чисто нови говорителя за кола-4-те са били окъсени още при сглобяването им в китай а при другите -не бяха залепени гънките,трептилките и др.Става въпрос за елипси пайнер-купувачите се доверяват на марката и не мерят в магазина а после-хурка!!!  |
|
|
 |
Anakin има известен опит

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Еми кики в такива ситуации се постъпва по следния начин казваш "Добре както кажете вие ги разбирате нещата и повече не стъпваш там" защото явно "наистина ги разбират нещата".
Последната промяна е направена от Anakin на Чет Юни 16, 2005 6:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojidar Bojanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 6:36 pm Заглавие: |
|
|
| Ами да - трябва да направим черен списък на некоректните търговци! |
|
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Кики слагай си ги на к..а и им с..и в устите  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
|
 |
100 BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 8:52 pm Заглавие: 100 |
|
|
За съжаление не са само те. За това, много ми харесва предложението за списък на некоректните търговци. Освен това имаше някакво дружество или не знам какво за защита на потребителите. Трябва да го уведомим, нали така се казваше?
Май трябва да се направи дъска на позора, и не само в интернет. Защото нет-а го ползват по статистика около 6% от българите. |
|
|
 |
Dman има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:48 pm Заглавие: Подигравка със клиента |
|
|
Да , да има списък с некоректните,както и с коректните търговци!
И на мен са ми се случвали много пъти странни неща...например, купувам кондензатори по 60 ст. бройката , отивам след няколко дена да взема още и го нямаше същия продавач в момента и ги купих на 1 лв.. разликата за някои може да е смешна, но за мен въпроса е принципен.
Така че "за" такъв списък ) |
|
|
 |
kiki2002 BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 10:14 pm Заглавие: Re: Подигравка със клиента |
|
|
Въпросът е за отношението към клиента да те обиждат без да те познават. НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАК СЕ ВКЛЮЧВА И ИЗПОЛЗВА ГРЕЦ И ЗАТОВА СЪМ ГО БИЛ ИЗГОРИЛ . БЕЗУМИЕ ТА ТОИ Е 1000 волта и 50А , ще ми се да видя такъв изгорял дали ще е идеален без следа от прегряване или стопяване на изводите !! - ясно е в случая че това е вътрешен производствен дефект !! а те ми се смеят на глас и ми казват че незнам какво правя !! ТАЗИ НАГЛОСТ ВЕЧЕ МЕ ЯДОСА !!!!
Последната промяна е направена от kiki2002 на Чет Юни 30, 2005 11:59 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Ангел Гост

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2005 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Питате дали има сайт за защита на потребителя?Има!Само,че там не защитават потребителя,а просто глобяват(или рекетират)търговеца.Ние,потребителите изпълняваме ролята на доносници..
Ако все пак искате да разгледате...
http://forum.ktzp.bg/index.php |
|
|
 |
Teodor Gugulanoff BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 04, 2004 Мнения: 885 Местожителство: Троян / Априлци
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 6:02 am Заглавие: |
|
|
Кики, прав си за всичко, което пишеш. Но ! Максимата, че "Клиента е Бог" за мен вече не е валидна. Все по-близка ми става една друга, мисля, че беше от филм на Родригес или Тарантино - надпис на стената в един бар: "THE CLIENT IS ALWAYS WRONG"
Макар и да има изключения сред Клиентите, тоталната неграмотност, обърканост, и пр. и пр., които се ширят последните 10-15 години, карат все повече търговци да се отнасят към Клиента като към специален вид идиот. А най-лошото се случва когато и Търговеца се окаже, че е от този специален вид ... Клиента не знае какво иска, а Търговеца не знае какво продава ... _________________
What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 6:28 am Заглавие: |
|
|
За списък с големи букви  |
|
|
 |
Goro BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 10:18 am Заглавие: Менте |
|
|
| Bojo,този списък ще задръсти сайта.За съжаление съм установил,че някои търговци са се свързали с боклукчиите в жълтите страни и донасят тук и разпространяват по магазините -брака.Усещаш се следварително и не ти приемат рекламацията.Веднъж бяхме изкупили един чип-120 бр.,от всички магазини на София и В.Търново.От тях 90 не работеха частично или напълно.По-късно купих същия чип от представителя на Philips 750 бр. и всички работеха.Опитах се поне един да изгоря но безуспешно. |
|
|
 |
a_kostadinov чете

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 10:34 am Заглавие: |
|
|
Подкрепям идеята за списък на некоректните търговци.
С удоволствие ще помагам за попълването на списъка. |
|
|
 |
gps отстранен

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 11:08 am Заглавие: |
|
|
| Аз съм установил че китайците могат да произвеждат и стока с прилично качество но проблема е с търговците които в желанието си за максимална печалба поръчват и купуват от Китай най-долнокачествените неща.Има магазини където се продават поравно добри неща и по-нискокачествени като търговеца оставя на клиента да избере какво да купи.Но има магазини които продават САМО и единствено некачествени неща като разчитат да прекарат купувача а след 1-2 години просто ще сменят я магазина я предмета на дейност-тоест търсят бърза голяма печалба! |
|
|
 |
|