Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
http://www.acapella.de/german/a_note1.htm _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Последната промяна е направена от kiki2002 на Пет Окт 07, 2005 7:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Това с памука съм го виждал и на други места да се предлага като решение, но трябва да го облечеш после в шлаух и добре да се херметезират двата края, така че памука да не поема от влагата в околния въздух _________________ What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch
Употреба на нашата твърда сърцевина изолира сребърна жица в вашият CD плейър, вашият пред-усилвател, вашият усилвател и в вашите говорители и т. н..
Първо ние бихме искали да обясним нашата обща философия :
Там винаги е един оптимум за дадена задача.
То струва огромни количества време за да го намира, но това е единственият начин за да прави истински прогрес.
Около двадесетте години по-рано хората станаха осведомени, че кабелите имат техният собствен звук.
общността на меломанът измерваше RESISITIVITY на кабелът, индуктивност и капацитет. Разпространение групира константи и DIELECTRIC усвояването беше магичните думи.
Кабелите станаха по-дебели и по-дебели заради много мъдри изчисления, и хората просто забравиха да слушат кабели.
Добре, това точно е това, което ние правихме : слушайте кабели и жици.
Многото слушащи часове, които ние прекарахме сравнявайки телеграми правиха няколко неща много ясни :
То трябва да бъде високо качество, твърдо сребро на сърцевина
Диаметър не трябва да превиши 0. 5 мм (ефект на кожа и неговите следствия)
Изолацията трябва да бъде толкова тънка колкото е възможно (усвояване на DIELECTRIC, електростатични микро - разтоварвания)
Чувствителност към вибрации
След това ние основахме използувайки твърда 0. 5 мм сърцевина жица за всички нашите предназначения на окабеляване, от cd-то към говорителят : вътрешно окабеляване, Интер - свързва, жици на говорител, всичко. Тази жица е сега обичай, направен по нашите спецификации.
Няма лош кумулативен ефект върху звукът докато докладвани с друго сребро жици. Този кумулативен ефект, ние мислим, е дължим на изолация на мулти- заседнал и / или TEFLON.
Типичните приложения са :
Жици на говорител. Те предоставят по-добър бас от какъвто и да е по-висок диаметър. За системи над 96 децибел / ват / m не- усукан чифт до 3 метри ще надминава какъвто и да е кабел на друг говорител. И то ви струва CHF 72. 00 за страна!
За по-ниска ефективност на говорител вие можете да използувате два или три низове за полярност.
За да пристига много силно представяне се свързва, просто усуква чифт жица на този 0. 5 мм. Вие можете да прибавите няколко защитни ако вие сте в режим на не -диференциал, и това е то. ИТ - дори работи с Цифров свързва, въпреки че ние предпочитаме да използуваме жицата на 0. 15 мм в това приложение.
слагането на земята на съвършената звезда : вземете толкова много жици докато вие имате връзки на земя за правене. С нагревател на пламък за бутан стопете всички заедно на един край. Всички връзки отиват с една жица към тази единствена точка, която става съвършената звезда приземяваща се.
Справка на непрекъсната сребърна жица на ядро
N Диаметри : 0. 50 мм (външен : 0. 56 мм) и 0. 15 мм (външно качество : 0. 17 мм). Други диаметри по заявка.
Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2005 6:02 pm Заглавие:
OFF/zgrync Прекалено много се доверяваш на програмите за електронен превод. Те нямат никакви познания по граматика /OFF
Alnico
Тези проводници ми се струват прекалено скъпи за повечето потребители с по ограничени средства (като мен например). Като се прибави и известна сума за изолация...
Имаш ли някое по достъпно решение за сребърни проводници?
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 10:53 am Заглавие:
Simonov ако се притесняваш толкова за граматиката вместо да правиш безмислени офтопици обяснявайки неща който са очевадни и споменати вземи да преведеш статията
Тези проводници излизат около 15-стина лева метъра и ако ти се струват скъпи зна4и трябва да попълниш информацията си на тази тема,може да питаш Google , ето ти една цена за на4ало-
11 000 лири стерлинги за 1 метър
п.с. среброто струва стотинки купи си и си направи сам.... от това по-ефтино e единственно ако си откраднеш от някой _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2005 12:46 pm Заглавие:
Simonov написа:
Имаш ли някое по достъпно решение за сребърни проводници?
Ами на теб не ти трябва това
Пробвай с оградна тел
Базикам се.
15 кинта метъра е по силите на всеки.
Преценяваш приоритетите, лишаваш се от нещо и си купуваш кабели(в случая).
Аз самият съм го правил много пъти... _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети