Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Errare humanum est; perseverare diabolicum.
Но мен най ме кефи: Ex oriente lux. А тука, малко или много сме на Запад от Изтока, така че за Гурута все още е трудно да се говори, при все и единичните 'проблясъци'. _________________ What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:21 am Заглавие: ФАНАТИЗЪМ
Забелязвам един постоянен парадокс.
Любителите на фабричното не са чували DIY и поради тази причина наричат жара и ентусиазма, с който привържениците на DIY защитават качествата им фанатизъм и тероризъм.
Обаче в 100% от случаите привържениците на DIY са чували фабрични произведения, докато обратното задължително не е вярно....
И КОЙ Е ФАНАТИКА В ТОЗИ СЛУЧАЙ?
Типичен феномен, да отричаш нещо което не познаваш и още един типичен БЪЛГАРСКИ феномен:
Моето си е най-хубаво, защото съм се набутал 100% за него.
Както се опитах да напиша в един пост: ТЕ НЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА ИМ ХВАЛИТЕ СТОКАТА!!!
Когато отиваш да оставиш 2 квадратни метра собствена кожа за нещо трябва да бъдеш критичен!!! И факта, че не си бил в момента на купуването, не те оправдава! Трябва да осмислиш всичко това и все едно в един момент да бъдеш недоволен... Защото прогресът принадлежи на недоволните...
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:25 am Заглавие:
Именно, за това ти говоря. Аз искам да ЧУЯ DIY а не приказки ,,размаже, наебе, нахендри,, и пр. Ако правилно съм разбрал това ще да е идеята на тая сбирка ама с всеки пост се убеждавам че май няма да е така
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:21 pm Заглавие:
Quattro,знаеш ли е коя е причината да не правя тестове на фабрични свирки и да не пиша рецензии за тях в списанията?
Трябва да лъжа такива като тебе!
Както ми казаха вчера-"ти ще бъдеш обективен и търговците ще ми спрат кранчето откъм рекламата,която си се плаща,а това значи да закрия списанието"
Имал съм възможността да слушам свирки за доста повечко пари от твоя денон
Обикновено плащаш 9/10 от цената заради името.
Другото е плод на сръчен китаец при сглобката+китайско роботче,което лепи компонентите
Нали не вярваш все още,че са ти го направили в Япония Денончето?
Там това производство отдавна го няма,просто никой не го декларира,щото падат продажбите.
Така,че толкова по темата.
Ако си в джаза,лесно можеш да прецениш как стоят нещата,говорим за схемни различия,недостатъците и предимствата на които са до болка известни
Ама ти явно си потребител,който си купува
Фабричното,особено ширпотреб-а до 5000$ е компромис!
Винаги! Аз компромиси съ себе си не правя
Просто цялата хамалогия от това сравнение е,че ще откриваме колелото на нова сметка...
Май са го открили преди повече от 3000 години,ако не ме лъже паметта... _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:54 pm Заглавие:
Добре де, имайте малко търпение преди да компроментирате отговорите на Куатро, той сам ще се убеди, нали това се опитва да каже. Все пак човекът не иска да е предубеден в нито една от посоките преди теста в неделя.
За какво са тия 1000 безсмислени поста /които следя с интерес/, престанете моля. _________________ Изгонен
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:16 pm Заглавие:
Калояне
Иска ти се да спечели транзистора,няма лошо в това,сигурно е възможно,ама ако транзистора е в Сингъл Ендед Клас А,а ламбата в пуш пул
Това е АВ.
Тоя клас съм го отрекъл отдавна.
Каузата е изгубена
Както и времето за тоя сравнителен тест
Да не забравяме,че форума е DIY ориентиран. _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:19 pm Заглавие:
audioman написа:
За какво са тия 1000 безсмислени поста /които следя с интерес/, престанете моля.
аудиоман чат пат се случва да ме 4e6e6 там където не ме сърби и незнам за Кирилов и Widow ама на мен много скоро ще ми свърши търпението _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:21 pm Заглавие:
QUATTRO написа:
Айде още един смехурко .
Бе хора що някои от вас се държат като 2 ра група 1 ви срок???????????
Говоря като човек да седнем и да сравним, ако се окаже че Денончето свири по-добре кво да ви правя?
Както и да свири дал съм пари ЗАЩОТО МИ ХАРЕСВА НА МЕН как свири, на вас си ви харесва DIY, кво правиме, ще се стреляме ли?
Излиза че НЯКОИ хора тук са по-фанатизирани на тема DIY и не биха признали някое фабрично за по-добро дори и наистина да е по-добро, все едно споря с арабски терористи .
Кво има да се пише повече да му еба майката? Сядаме и слушаме, ако загубя печелите каса бира, ако спечеля DIY отбора дава касата, и в двата случая я изпиваме заедно.
П.С. Надявам се присъстващите да са на над 33-34 годишни и да се държат като такива
Изобщо не личи по приказките ти, че си преминал 30-те. Държиш се като някое малко дете на което майка му е купила скъпа играчка и иска да се изфука пред останалите деца. Просто забрави да впечатлиш някой от този форум.
И особено ме дразни твоето последно изречение. Аз съм на 25 и не преценявам хората по годините. Щото виждам постоянно хора над моята възраст на който главите са им празни.
Последната промяна е направена от Borislav Uzunov на Пет Юни 24, 2005 11:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:26 pm Заглавие:
cool
Quattro,ти тайничко се надяваш да спечелиш
Да,нищо не губиш,освен каса бира.
По добре облогът да беше да се изхвърля техника през прозореца,той Иво на високо живее
Ама после си тръгваш без Денон-а... _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 5:16 pm Заглавие:
Ок, исках просто да сравня, не да обявавам награди, просто да чуя разликата та дори и след това да се проклинам че съм дал толкова пари. Единствено Уидоу разбра желанието ми и намеренията ми, съвсем чистосърдечни и добронамерени, идеята е не да се изфукам щото съм си купил техниката за свое удоволствие а не за удоволствие на клуба и то преди да се регистрирам в тук. ПРОСТО ДА ЧУЯ РАЗЛИКАТА, толкова ли несвързано се изразявам че само един човек ме разбра????????
Не, боли ме кура кой ще спечели, все ми е тая. Щом сте толкова предубедени имате касата без въобще да си давам зор да мъкна 17 кг, къде да ви я донеса?
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 5:32 pm Заглавие:
Паренсов 28,5ет
ама ти предадели се ? _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 5:54 pm Заглавие:
Не съм но какъв е смисъла да се потя да го нося при положение че не можем да се разберем. Никъде не твърдя ако си забелязал че моето е по-добро при положение че не съм чул DIY но за сметка на това се начетох колко DIY е по-добро .
Затова вместо да слушаме, сравняваме и пием бира с чипс без значение за чия сметка само ще пием бира, лошо няма
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 6:10 pm Заглавие:
аэ бира и алкохол не пия [не че има лошо] эатова ако не носиш Denon-a не носи и бира а просто ела да хвърлиш едно ухо мисля че това ще ти е достатъчно эа да раэбереш в какъв филм участваш
п.с. ама 17кг ли тежи целият ресивар....бая лекичак ще доиде,на мен само 2-те эахранвания ми тежат 40кг _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 12:54 am Заглавие:
Хм,интересно 6.1 ли каза че е?
17/7=2.42 кг за стъпало,при положение,че му декларират поне по 100 вата на канал(то е ясно,че ги няма)
На мене само трафа за 2х30 вата ми тежи към 5 кг,отделно кутия,капацитети,абе ще ги изкарам къде 10
Явно Денона е пълен с хелий(с водород е опасно,мое да гръмне :Р),за да е толкова лек _________________ Inspiration Audio IDS AG Department of High Tension Works
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети