Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
... не отричай, че други могат да имат собствено мнение по въпроса....
Добре казано и на място. Може би по-лошо от демокрацията е само технокрацията. _________________ What this world needs is a good 5 Watt amplifier ~ Paul Klipsch
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 11:22 am Заглавие: Re: ФАНАТИЗЪМ
kirilov написа:
Забелязвам един постоянен парадокс.
Любителите на фабричното не са чували DIY и поради тази причина наричат жара и ентусиазма, с който привържениците на DIY защитават качествата им фанатизъм и тероризъм.
Обаче в 100% от случаите привържениците на DIY са чували фабрични произведения, докато обратното задължително не е вярно....
И КОЙ Е ФАНАТИКА В ТОЗИ СЛУЧАЙ?
Типичен феномен, да отричаш нещо което не познаваш и още един типичен БЪЛГАРСКИ феномен:
Моето си е най-хубаво, защото съм се набутал 100% за него.
Както се опитах да напиша в един пост: ТЕ НЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА ИМ ХВАЛИТЕ СТОКАТА!!!
Когато отиваш да оставиш 2 квадратни метра собствена кожа за нещо трябва да бъдеш критичен!!! И факта, че не си бил в момента на купуването, не те оправдава! Трябва да осмислиш всичко това и все едно в един момент да бъдеш недоволен... Защото прогресът принадлежи на недоволните...
О, не се притеснявай. не хвала никва фабрична марка. и съм привърженик на DIY щото хубавите неща излизат по-ефтино, може би и по-добре.
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 8:48 am Заглавие:
много ясно че не се състоя _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:16 am Заглавие:
QUATTRO написа:
Вината че не дойдох е моя, ангажимента ми заради изборите продължи до преди малко, можех само да влизам във форума но не и да пиша
...особено като се има в предвид че не се энаеше че ще има иэбори _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
QUATTRO не се сърди де Нека първо да направим сравнението и след това да преценим кое е по-добро. Понеже хората тук са на лампи, аз ти хвърлям ръкавицата с нещо делеч по обикновенно А+Б с биполярни.
Регистриран на: May 17, 2005 Мнения: 97 Местожителство: Стара Загора
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 12:22 am Заглавие: покана
Буриите са СТРАХОТНИ ФУРИИ!!! Няма съмнение/от снимките/.
Алнико когато канеше кого имаше предвид:КОКО1 или КОКО.
Ако съм бил аз,много съжалявам че не можах да ги чуя, в неделя
бях на работа/работя на смени,но така имам повече време за тех-
никата си/.
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 9:42 am Заглавие: Re: покана
KOKO написа:
Буриите са СТРАХОТНИ ФУРИИ!!! Няма съмнение/от снимките/.
Алнико когато канеше кого имаше предвид:КОКО1 или КОКО.
Ако съм бил аз,много съжалявам че не можах да ги чуя, в неделя
бях на работа/работя на смени,но така имам повече време за тех-
никата си/.
ми 4естно да ти кажа стана обърквация с тези никове но така или ина4е домът ми е отворен за всеки меломан и аудиофил и наи-ве4е за вси4ки които си мислят 4е са наясно с Hi-Fi религията _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
Пуснато на: Съб Юли 23, 2005 8:21 pm Заглавие: Поздравления за дезайна
Искрени поздравления за дизайна. Говорителите са ми познати много добре и скоро ще имам щастието да ги слушам у дома, за това не се и съмнявам, че звукът е перфектен.
А пък за войната: на всеки разумно мислещ индивид, различен от рекламо-сапиенса, му е ясно, че DIY свири по-добре поради простата причина, че целта на израсходваните време, усилия, средства и нерви е постигане на качествен звук. Късметлиите като мен ще се наслаждават на постигнатите успехи с респект. _________________ Let the music play
Последната промяна е направена от Teodora Todorova на Чет Авг 03, 2006 1:17 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети