| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dreamer има известен опит

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 2:23 am Заглавие: TVM ARN-226-07 TL project? |
|
|
някой да може да предложи такъв проект. бях намислил просто да нащракам някакъв тунел в определен обем, но ако има изпипан резултат по-добре него да изполвам?
всякакви съвети и забележки са добре дошли. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
SlowDead има известен опит

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 3:48 am Заглавие: hihi |
|
|
Даи ми меил ще ти препратя писмото на oceanman в което ми е обяснил всичко за тл с този говорител аз съм със същия говорител 8ома  |
|
|
 |
Dreamer има известен опит

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2004 11:53 pm Заглавие: Complete |
|
|
| Писмото е изпратено успешно! |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 8:33 am Заглавие: |
|
|
| Приятелю,спази стриктно това което съм начертал на Слоу Дет...ТЛ е сложна за проектиране и настройка система...Изпълни точно всичко... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 12:15 pm Заглавие: xexe |
|
|
хехе oceanman виш трудъ ти не отиде само заради един човек сега маи доста хора ще се спуснат да направят този проект .. между другото съм сравнил колоната на саунд с една която имаше 12" басс кофтито е че бяха ламарки .. но ТВМ-а вади някои ниски честоти които Ламара неможе и свири доста по-меко от него |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 1:08 pm Заглавие: |
|
|
Радвам се,системата има потенциал...А ти до къде стигна?А ТВМ-а май е единственото истинско нещо на нашия пазар на тази цена... Заради високия качествен фактор и добри механично акустични параметри,този говорител наистина може много в областта на ниските честоти...  |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
| А между другото това е усъвършенстван теоретично проект на ТЛ,която слушах с този ТВМ ...Звучеше зле,но човека не беше спазил елементарни изисквания за правилата при проектиране на геометрията и демпването беше под всякаква критика...И ТЛ-а думкаше грозно и нямаше онзи мощен и извънредно дълбок бас очаквашщ се от тази конструкция...При теб тези недостатъци са коригирани и линията ще се държи абсолютно адекватно.Не съм пробвал проекта,но досега не съм имал издънки с проектиране на ТЛ... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 5:47 pm Заглавие: :) |
|
|
За засега не бързам с изработката му .. трябва ми само задната плоскост и разделящата в средата .. но нямам 2-рия говорител още. Малко съм зле с паричките този месец .. ставам на 18 и по други работи отидоха .. но говорителя си свирка в 40 литра затворен обем и баса е просто "Адския" ... ако наистина ТЛ-а свирне по-добре от това .. някои които чуе колонатя няма да повярва че баса идва от нея и ще започне да търсе суб някаде из ъглите на стаята  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 5:52 pm Заглавие: амм |
|
|
Та забравих да отбележа че скоро ще взимам книжката и кола .. а в нея ще сложа пак твм-ки от същия модел но 4 ома .. искат повечко обем така че ще са идялни като се сложат на кората предполагам някои ако има в колата си такива нека каже дали е добре .. и въобще подходящи ли са за кола тъй като са с по-меко окачване |
|
|
 |
Bojidar Bojanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 6:07 pm Заглавие: |
|
|
| Аз съм сложил 4 бр. АRN 150-60/4 - два във вратите и два отзад, ползващи багажника за обем + две кар пищялки отпед. Много много евтин, но не лош вариант за озвучаване. |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 8:24 am Заглавие: |
|
|
| Е,честито,ще имаш повод да черпиш,млади приятелю...Лека полека всичко ще си дойде на мястото...Мисля,че за едно разумно ниво на музиката в кола тези ТВМ-си са напълно достатъчни...само не знам как ще се отрази слъмцето на мембраните им....Някой ползващ може да ти каже...Божо например... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 6:50 am Заглавие: ;) |
|
|
Ами аз смятам да са в кутия в багажника а на кората да са само среди и високите .. Даже може и среди да не слагам .. но си мисля че средночестотния спектър ще се губи ако кутията е в багажника но все пак ще чуя как е без среди и ако ми хареса ще си остана така  |
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 2:29 am Заглавие: |
|
|
Oceanman ТЛ-а ти с тези говорители стана доста интересен.Защо не постнеш тук писмото ти към Slowdead или направо да го преработиш на статия и да го сложиш отпред на сайта ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 5:17 am Заглавие: :) |
|
|
Добра идея .. oceanman доста добра идея.. така и новите потребители ще обърнат особенно внимание на ТЛ-ката когато забележат херците които тя "ражда"  |
|
|
 |
|