Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kiril Kirilov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:35 pm Заглавие: Слушане! |
|
|
Заповядай разбира се!
Има много за слушане!
Радвам се, че видя за какво говорим  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yoan Petrov BG Audio Team™

Регистриран на: Aug 20, 2004 Мнения: 146 Местожителство: Монтана ( студент в София )
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:48 pm Заглавие: |
|
|
mitkostoimenov написа: | Като говорите за такова качество искам да попитам,тоонколоните с пасивни филтри ли са или е с кросоверна система. |
Няма филтри  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:51 pm Заглавие: |
|
|
mitkostoimenov написа: | Като говорите за такова качество искам да попитам,тоонколоните с пасивни филтри ли са или е с кросоверна система. |
А някои питат "защо съм бисерна мида?"  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Иване, крайно време е да покажеш снимка на перлената огърлица, с която си направил пасивно-активните кросоверни филтри на етерите!!!
Стига си кътал информацията..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sparky има опит

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:54 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 1:55 pm Заглавие: |
|
|
В тази връзка ще кажа, че аз също имах удоволствието да слушам тези произведения на (аудио) изкуството и без да правя излишни четки (те нямат нужда от това) единствената дума, с която мога да ги охарактеризирам е, че Етерите имат триизмерен звук, имат пространствено звучене, което те грабва от първия миг когато ги чуеш. Аз си носех оригинален диск на "Kenny G" и в пасажи, които съм слушал много пъти открих нови неща, сякаш ги чувам за пръв път, като например как си поема въздух преди да продължи, но тъй-като не съм писател, а инженер ще спра до тук (може би някой с по добри литературни наклонности може да го направи по-добре от мен). Сериозно съм запален по идеята да се сдобия с чифт ЕТЕР 5 ( най-малко) и сега работя по въпроса.
Специални благодарности на Иван Рачев!
Браво за постижениетона целия екип на Етераудио. Респект! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Desislav чете и пита

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 2:05 pm Заглавие: |
|
|
ехх момчета бъдете благодарни че сте слушали такова чудо.зещото някои хора само си мечтаят.
Поздрави !!
И продължаваите в същия дух само така  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel Dimitrov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Още една душа в рая !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toroid има сериозен опит

Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 2:40 pm Заглавие: |
|
|
yamikto написа: | В тази връзка ще кажа, че аз също имах удоволствието да слушам тези произведения на (аудио) изкуството и без да правя излишни четки (те нямат нужда от това) единствената дума, с която мога да ги охарактеризирам е, че Етерите имат триизмерен звук, имат пространствено звучене, което те грабва от първия миг когато ги чуеш. Аз си носех оригинален диск на "Kenny G" и в пасажи, които съм слушал много пъти открих нови неща, сякаш ги чувам за пръв път, като например как си поема въздух преди да продължи, но тъй-като не съм писател, а инженер ще спра до тук (може би някой с по добри литературни наклонности може да го направи по-добре от мен). Сериозно съм запален по идеята да се сдобия с чифт ЕТЕР 5 ( най-малко) и сега работя по въпроса. |
Вьобще не се мьчи да правиш описания на нещо,което не подлежи на такива Просто това си е явление и не е възможно страничен човек да придобие реална представа за чудния райски звук,който Етерите възпроизвеждат от някакво си описание дори да е и най-поетичното!За това,който не е гостувал на Иво сякаш никога не е слушал музика извън концертната зала!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Zografov BG Audio Team™

Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Ether има необикновеното свойство да променя драматично живота на хората.А съчетан с живата енергия на еднотактовия "лампион" дори да ги прави по-добри
Както каза Пламен,това е явление в аудиото.Аз бих го "ъпгрейднал" до АБСОЛЮТЕН ФЕНОМЕН!!!
Респект^100  _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dolly чете

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
А какви бяха плейърът и усилвателят , с които слушахте ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
toroid има сериозен опит

Регистриран на: May 26, 2005 Мнения: 750 Местожителство: София-Люлин-Борово
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Слушали сме с какви ли не плеъри.С по-простички,оригиналнии разбира се с ъпгрейдвани, модвани и полу преправяни.Резултатът е убийствен-и най-малките разлики,несъвършенства и подробности веднага се усещат и не могат да ти убегнат/освен ако не си 110% с увреден слух/и е изключено да не прецениш кое свири,кое не и каква е разликата м/у различни качества на подаващата сигнал апаратура!Но ако се абстрахираш малко от абсолютните подробности то всеки плеър "прекарна"през тази система на края,на която стои великия Етер,ще разбереш същноста му и и сктинските качества и дори да е абсолютна "пръчка" пак ще ти хареса как свири!Не мисли,че при Иво се слуша само с върхови модели хай-ендски плеъри!Всички,които съм чул там са звучали прекрасно /е,ако е пуснат само един в момента,не говориме за няколко едновременно и да се прави сравнение помежду им/!Между другото Етери съм слушал и с източник на звук-РС /при Фристейт/и пак звученето им беше брилянтно!!!Те пресъздават абсолютно пълноценна звукова картина независимо от какъв първоначален източник се подава сигнала към усилвателя!!!Усилвателят-естествено лампов DIY! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stereofonix има известен опит

Регистриран на: May 28, 2005 Мнения: 47 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Жалко за нас който сме от провинцията ... само може да цъкаме с език и да си викаме ... кога ли ще доиде деня когато и аз бих чул подобен звук ... а кога ли ще доиде мига когато ще мога всеки един момент когато си пожелая да се наслаждавам на такъв звук  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 5:47 pm Заглавие: |
|
|
stereofonix написа: | Жалко за нас който сме от провинцията ... само може да цъкаме с език и да си викаме ... кога ли ще доиде деня когато и аз бих чул подобен звук ... а кога ли ще доиде мига когато ще мога всеки един момент когато си пожелая да се наслаждавам на такъв звук |
За да ги чуеш трябва само да пожелаеш, ако си обърнал внимание аз също не съм от София... . Пропуснах да отбележа, че CD-то беше CD-ROM от пулт YAMAHA, а усилвателят беше впечатляващ лампов с БАЯ "ЕДРИ" ЛАМБИ....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmileTowne чете

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Приема и "провинциалисти",спокойно може като идваш насам да го посетиш! |
|
Върнете се в началото |