Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - ПРАВОПИС....Култура, политика, ценностни системи
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПРАВОПИС....Култура, политика, ценностни системи
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sparky
има опит
има опит

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Поста няма къде да го копирам. Опитвал съм и такива неща да правя. Можех да напиша и поне още 5-6 страници в същия дух, че и да ги подкрепя с аргументи.

Тук имам съмишленици, и затова споделям какво ми тежи. Малко са другите места, на които някой ще ме чуе. Smile

Тъжно...

Но факт. Съдбата ни е да живеем в "интересно" време. На мен обаче "интересното" напоследък ми идва в повече.

Пример: Не съм от кротките шофьори, но поне се стремя да карам безопасно и за другите и за мен. Абсурдно е да се спазва точно правилника, и както знаят всички рано или късно те хващат в нарушение. Е не съм им дал и една стотинка, а сигурно 80% от всички шофьори дават. И донякъде имат право, защото връщайки се от морето ме спряха в най-големия дъжд, в населено място със 75км/ч. при ограничение 50. По улиците не само че нямаше кьорава кола, ами и кьорав пешеходец. Пътя беше с 4 (четири) платна. И хък-мък, ма кво ще правим сега, доброто и лошото ченге и т.н. Е не им дадох. В същото време съм бил свидетел на катастрофи, където ги чакаме по 2-3 часа.
Както и да е. След 1 месец отидох в КАТ, и съответно ме отложиха с още един., след което отидох пак, и ме отложиха с още три. тоест талона си го взех чак към края на годината. А през това време нали се сещате, че като те спрат гледат по ма-а-алко по-друг начин, като си с акт. А нямах глоба преди тази сигурно от 3 години. Е и нали се сещате че това са ми поне 6 загубени часа заради 3-те ходения, щото работното им време съвпада с моето. Ако човек взима 1600лв. месечна заплата, това са му грубо 60 загубени лева. А глобата е 15лв. еми сещайте се колко хора в България ще постъпят като мен.

В същото време шофьор, пиян на кирка, блъска и убива на място жена пред хотел плиска. След около месец, същия, пак пиян на кирка, пак направи катастрофа, при това пак от сорта, само не знам дали пак имаше жертви. И кой си е свършил работата? МВР ли? Съдът ли? Или ние като общество? Или журналистите? Само се чу по новините какво е станало, и с това се приключи. След някоя и друга година ще го осъдят на 2-3 години в най-добрия случай, ще го пуснат след една, и той след някой и друг месец пак ще направи същото.

Лично аз съм бил свидетел, и то не веднъж, как служители на МВР, кьор-кютук пияни, размахват пистолети и се правят на велики. А умственият им багаж е колкото да пазят равновесие.

А за номера, паспорти, и т.н. не ми се говори. Това го няма НИКЪДЕ. А се и съмнявам че ако накарат някой западняк да си смени паспорта, и му кажат че трабва и да си цака на всичкото отгоре, ще имат особен успех.

За съжаление стигам до извода че сме си виновни всички ние като общество. Докато има хора, които са готови да висят по 2-3 дена, за да дадат пари на държавата, че да им смени номерата, щото на държавата старите номера не и харесвали, няма да има управия. И така както си недоволстват пред репортерите на BTV например, ако отидете и им кажете: "Хайде да се вдигнем и да блокираме с колите си целия център на София (или където живеят)." знаете ли какъв ще е резултата? Нулев. И това го казвам от опит. И съм опитвал адски много пъти.

И така е навсякъде. Винаги сме чакали някой да ни "оправи", и той рано или късно ни оправя. После обаче пък сме недоволни как ни е оправил, и вземем че заприличаме на нация и се обединим, та го изгоним. Примери в историята колкото искате. След това около 50-60 години сме истинско градивно общество, и после постепенно пак същото. И в този кръг ще се въртим, докато има България.

Все пак има някаква светлинка в тунела. Имя някои проблясъци. Но тези неща се развиват с десетилетия. Трябва да си отидат червените бабички, трябва да си отидат агентите на ДС, изобщо почти всички, покварени от 50 годишното заблуждение, наречено социализъм. Трябва да избледнеят и спомените за него. Това са си още 50 години според мен.

Но това не бива да ни отказва. Smile

Съжалявам че пак се поолях, ама днеска ми е ден явно... Smile
sparky
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 2:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Към LZ: Аиде това с векторите го обясни ня някой чалгаджия. Повечето не знаят какво е вектор. Smile

Това в кръга на шегата разбира се. Проблема, както казах по-горе, е че не "не восприимат" други разсъждения, освен техните. Smile

Всички трябва да прочетат "Криворазбраната цивилизация", "До чикаго и назад" и т.н. Там са изложени вечни истини, особено актуални за нашето време. А преди колко време са писани... Smile

И дано успеят да се погледнат отстрани. За тяхно добро е... За наше също... Smile
Removed

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 8:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sparky написа:

Лично аз съм бил свидетел, и то не веднъж, как служители на МВР, кьор-кютук пияни, размахват пистолети и се правят на велики. А умственият им багаж е колкото да пазят равновесие.

А за номера, паспорти, и т.н. не ми се говори. Това го няма НИКЪДЕ. А се и съмнявам че ако накарат някой западняк да си смени паспорта, и му кажат че трабва и да си цака на всичкото отгоре, ще имат особен успех.

ИМА ГО Exclamation ВИЖДАЛ СЪМ ГО Exclamation И ДВЕТЕ ИЗБРОЕНИ СИТУАЦИИ, В "ЦЕНТЪРА" НА ЕВРОПА - БЕЛГИЯ Exclamation
1. Наше приятелско семейство, българи, живеещи в Гент. Минават бащата и синът на зелено с личната си кола, по обед на централно кръстовище в Гент. Блъска ги ужасяващо полицейска кола, минаваща на червено, помита им половината кола, заедно с още 6-7 паркирани на редицата. По чудо не ги убива Exclamation Полицаят - пиян в раб. време, качил приятелката си в служ. кола да й покаже бабаитлък. Идват на местото неговите колеги, не му взимат проба за алкохол, защото е очевидно компрометираща - той вони все пак. Нашите хора са провиквани като престъпници в 23 часа в полицейското, чакат в коридора достатъчно дълго за да им дойде акъла, карат ги да подписват някакви неточни "показания" на холандски. Понеже отказват, полицията декларира, че понеже "не знаели" холандски, "отказвали" да подпишат явно скалъпените от ченгетата показания. Все пак приятелят ми е научен работник от 4-5 . в Университета на Гент и знае книжовния им език по-добре от доста от полицаите, които манипулират случая Exclamation Вестниците писаха, вдигнаха малко шум и ... това беше. Полицията манипулира случая, покри колегата си, който беше за затвора и толкоз. Да ви прилича на нещо тази история?
Има и продължение - премазаната кола на приятелите ми, преседява 2-3 месеца в паркинг като "доказателство" и не могат да разполагат с нея, поне за пред застрахователя си. След като полицията замазва случая, им праща една яка, ама мног яка сметка за платения полицейски паркинг, със срок за плащане и заплашителен текст !!! А това да ви напомня нещо???
2. Номерата на колите. Беше Юни 2002, когато юрнаха по същия начин всички белгийци да си сменят номерата, защото в EU трябвало да са светлоотразителни и предните табелки да са с големината на задните (до тогава бяха по-малки от тях).
Ами това да ви прилича на нещо? Хем смяната на нашите номера е поне по-сериозно аргументирана - все пак да накарат мърлячите да се застраховат.
3. Оплакваш се, че плащаш за какво ли не, а наоколо - мизерия. Верно, в зап. Европа градската среда е по-подредена! Но я се засели там и още на 1 месец - изненада. Почват да ти идват в пощата сметки за какво ли не. За данък за провинцията в която живееш т.е. мястото което заемаш; Exclamation данък върху кв. м. обитаема площ въпреки, че си под наем, наема ти се облага, собственикът плаща данък на имота си - пример за 3-ти кат одрана кожа от едно и също нещо Evil or Very Mad
Всички сметки са на страховити червени бланки, с краен срок и предупреждения; сумите за леснота са все закръглени - 30 - 40 EU.
Може би си чувал някои коментари, че на 1 Януари догодина, като се събудим няма да намерим богатство, ами някоя нова сметка за плащане под възглавниците си...
Айде стига, че се разпалих. ако ти е интересно, мога да продължавам с примерите Twisted Evil
Ще допълня само: ТУК имаш приятели, семейство, комшии с които да пренесеш нещо тежко или да си пиеш питието - според случаят.
ТАМ си единствено работна сила т.нар. manpower и си оценен само според ползата която можеш да принесеш! Винаги на пръв поглед са много любезни с теб! Това впечатлява всички нашенчета. То така трябва! Погледни им в очите , без изключение, когато са разбрали, че повече полза, разбирай печалба, не могат да чакат от теб! Гледат през теб като лъвът от зоопарка - все едно те няма Twisted Evil
Не си помисляй да молиш съседа за елементарна услуга - да ти даде рамо да качиш новия си хладилник у дома, например! Ще те погледне със същия поглед - нали си има платена услуга за тази работа, я Exclamation
Трябва да превърнеш сърцето си на сушен плод, за да вирееш в подобно общество.
Повечето българчета това са го постигнали...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sparky
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 9:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми давай, няма лошо да сме информирани.

относно т.1. Навсялъде в европа ни имат за цигани, и с право. И това съм го видял с очите си в Германия например. Двойния стандарт го има и винаги ще го има. За Белгия нямам информация, но съм почти сигурен, че ако не бяха българи, а местни, нещата щяха да седят малко по-различно. Но може и да греша все пак.

относно т.2. В поне половината от европейските държави старите номера са оставени на доизживяване. И това пък аз сум го видял с очите си. В Белгия плащаха ли си, като ги сменяха, и ако да, какъв процент от средната заплата им е? Чакаха ли по 3 дена на опашка?

относно т.3.Предпочитам да плащам данъци и сметки, и всичко да е регламентирано, а не да плащам подкупи. Там е работата. Предпочитам да платя троен данък и тройно по-скъпа винетка, но да не си троша колата по дупките. В повечето държави като си оставиш колата на сервиз, особено ако е фирмена, ти дават оборотна такава. Това тук да си чул да го има? А я държат необосновано дълго, и искат необосновано много пари. На мен ми тежи хаоса и неяснотата, не сметките. За сметките си правиш сметката дали можеш да ги плащаш, и ако не - търсиш някакъв изход. Но за тая цел трабва да знаеш как ще седят нещата поне в малък период напред във времето. Тук е бсурдно да правиш планове за повече от година напред.
Иначе със сигурност и навън има изключения, точно там е разликата, там са изключения, тук са се превърнали в правило.

Знам едно със сигурност. Тук за да работиш, се бориш с един куп кухавели, които ти пречат. В много други места по света е точно обратното, тоест щом си плащаш данъците и сметките, хората уважават труда ти и почивката ти. И това също съм го видял с очите си.

Не твърдя че навсякъде навън е рай. Аз повечето европейски държави съм ги отписал от сметките си, с изключение на 4-5.

Всяка монета си има две страни все пак, и те рядко са еднакви. Аз не казвам че няма негативи, за това съм още тук.

Ще си го кажа направо - гледам към Ирландия, Австралия, Канада, САЩ, Скандинавия. Това са ми възможните дестинации засега.
Removed

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 9:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Реда и установените правила са за предпочитане от хаоса и анархията в едно общество.
Но обществото трябва да го има !
Върнете се в началото
Teodora Todorova
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

JPW написа:
Чета темата и ми тежко и тъжно.Борбата е наистина неравностойна,но не бива да се предаваме. Exclamation

Чета темата и се радвам, че има толкова много здравомислещи хора в този форум!
Прочетох много истини, наистина много. Убедена съм, че щом сме от малкото осъзнаващи сериозността на положението в тази държава, сме длъжни поне да опитаме да помогнем на колкото се може повече хора да се осъзнаят.
Относно коментарите с опит за сравнение на България с други държави ще кажа, че познавам добре положението в няколко държави, развити и не.....ами по мои наблюдения народа е по-доволен, когато е общество и колкото е по-силно усещането за принадлежност към дадено общество, толкова по-силно е то и толкова повече власт има над правителствената власт. Когато има общество личния интерес и егоизма са в други проценти. За общите каузи се полагат общи усилия.

Държавата не е наред, обществото не е общество и това не е от сега, а от много отдавна, прекалено дори. Дали защото българския народ е свикнал да го мачкат, дали защото е смачкан до такава степен в момента, че не му остава време да живее и мисли, а само да преживява, дали защото процента егоизъм в повечето българи е в огромни дози, дали защото голям процент от обществото не осъзнава, че няма да дойде "някой" да оправи положението.... или дали е от нещо друго няма значение. Важното е че е така и определено ако продължава да е така се плаша от бъдещето.
Аз съм от 99-та година в България. Никога няма да забравя следния случай:
Излизам от нас (не помня накъде се бях запътила). Вървейки забелязвам една тълпа се е събрала на спирката. Когато приближих видях една жена на земята, цялата окървавена, гледаше уплашено... опитваше се да стане и не можеше. Извиках едно от такситата, които стояха на 15 метра от спирката и я' закарах в спешна помощ... Някак струва ми се логично Exclamation
Шок първи: тя каква ви е че я' докарахте? - дежурния лекар Shocked
- Не я' познавам.. и разказвам случката
- Ама сигурна ли сте?
Shocked
Шок втори: трябваше да чакам 45 минути докато дойдат СЛЕДОВАТЕЛИ, за да напиша обяснение 'що съм закарала някаква непозната жена (която очевидно не беше добре) в спешна помощ Shocked

Ееее, меко казано такива абсурди ме вбесяват.

А това е само един малък пример за ценностната система на "обществото" ни Real mad

Ммм, да преименуваме темата ли?? Да я разделиме лиии? Very Happy
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Шефа ми е немец. Дойде в България преди повече от година. Няма намерение да се връща. Харесва му тук, но едно от нещата които ми каза ме шокира и се оказа, че може би е прав:
- В Германия, ако на всеки 10 души 9 са посредствени, а в България 9 са брилянтни, а един глупав - разликата е там, че глупавите шваби тръгват след умния, а при нас обратното.

Много може да се говори за нашата народопсихология и това, че няма оправия. Истината е, че всичко си зависи от нас.

Аз лично съм много доволен от факта, че този форум същесвува. Знайте, че музиката е нещото, което ни обединява нас хората и извиква в нас най-доброто. Виждал съм чужденци, които не разбират и дума от нашия език да плачат като малки деца само като слушат българска музика.

Има страшно много неща заради, които можем да се гордеем, че сме БЪЛГАРИ едно от тях е кирилицата. Много малко нации могат да се похвалят със същото.

Да вземем като пример гърците, колкото повече ги натискат за тяхната азбука толкова повече те се опъват и са си прави.

Нека се гордеем, че сме БЪЛГАРИ където и да се намираме в момента, да даваме най-доброто от себе си и да се подкрепяме, защото друг за нас няма да го направи.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Removed

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата стана от Правопис на Култура...Smile

Искам само едно да ви кажа. В българия може да е хаос ,но е свобода! Свобода да се бориш в джунглата и да оцеляваш и да си истински свободен. Колкото повече се европеизираме толкова по далече отиваме от свободата. Просто няма такова нещо като общество.
От Хегел насам всичко е една огромна манипулация. Огромна машина за пари...

Помислете си за Американците.Бяха най-свободната нация.Сега свободата им я има само в музеите.9/11 беше последния пирон в ковчега. Потърсете и прочетете всички държавни документи приети след 9/11 които потъпкват конституцията им и никой не се противи срещу това...

За българите се готви същата участ. Но ние все още сме свободни и все още имаме сили да се борим...
Върнете се в началото
BotsRevenge
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм на мнение, че това, което ще съумее да събуди общественото мислене в българите е образованието. Ще копирам мнението си от друг форум.

(Става дума за починалото момче поради лекарска небрежност)

Нека ги съдят! Нека. Пък ако не успеят да ги осъдят тези лъжливи мухльовци, завършили с тройки образованието си, все ще се намери някой да им намести кокалите и зъбите.
Така ще става и за съжаление трябва сам пред себе си да призная, че явните виновници реално не са толкова виновни. Виновно ли е циганчето, което ходи на училище до момента, когато майка му получи помощите и след това спира? Като порасне това циганче, то ще е свикнало да тарикатее и ще си остане един изпадляк. Но и ангел да си, попаднеш ли в лоша обстановка, нищо хубаво няма да остане от теб.
Та мисля, че същото се отнася и за тея неграмотници, наричащи се медици. Тройкар, простак, подкупен безхаберник - дори и такъв да е, той е станал такъв, защото е МОЖЕЛ и никой не го е спрял (като например да го изхвърли от университета, или да не го вземе на работа). Това е масово и всичко се корени в изграждането на личността от малка възраст. За това Най-важен проблем на България според мен е образованието, защото то е опората, то е и филтърът.
В момента сигурно над 50% от завършващите средно образование излизат като отличници. Трънци. Че на кого му се отдава едновременно математика, литература, физика, химия, биология... Че колко от хората са атлети? Всеки е добър в нещо, но тези, които са добри по всичко са гении и заслужават дипломата им да го казва категорично, а не да изглеждат като "поредните" отличници. Отличник вече не е призвание, то е нещо естествено.
Има един хубав израз: "Който няма камион, кара висше!" Това е проблемът и докато не се оправи, камионаджии ще ни лекуват и управляват.

НЕ НА КАМИОНИТЕ!
Върнете се в началото
Anchoret
има известен опит
има известен опит

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Може би наистина има място отделен форум.
А проблемът с правописа е само част от другия, големия.
Всеки ден се твърди, че ВСИЧКИТЕ ни проблеми са политически. По едно време дори който не скачаше, ставаше автоматично червен. Но нека не забравяме, че Алеко е писал много по-рано. И преди него други са писали. Точно днес си спомням: "а свестните тук считат за луди".
Твърдя много просто нещо: у нас умишлено се подклажда ТАЗИ вражда, за да се размива другото, което не е от вчера.
Ако преди 9-ти бай Пешо е бил кафяв, а след 9-ти - червен, сега той е син или жълт - ясно защо. Но дори след като дойдат зелените човечета, и бай Пешо вече се кипри в цвят тъмнозелен металик, той няма да престане да си изхвърля боклука от 12-я етаж върху главите на минувачите. Не и доброволно.
Ето един линк от друг форум, където също членувам - той е към втора страница, но в цялата тема има попадения:
ТУК
Аз лично смятам, че е ясно.
Върнете се в началото
sparky
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

То се отприщи едно.... Smile Но е за добро според мен. Smile

А за така наречената свобода в България - е аз съм на малко по-друго мнение, или поне мнението с времето ми се промени. Преди време мислех почти като теб (BlackBlood), но като ме поочука живота, като се бориш като пресе с тикви постоянно с простотията на хората, разбираш, че необходимата доза свобода в едно общество зависи от морала му. Тук морала е забравена дума, забравено понятие дори. За съжаление. А свободата се е превърнала в свободия, дори анархия.

Ако приемем че е свобода да изляза, да открадна 5-6 автомобила, да ги продам (на части или не). И след всяка кражба да посещавам районното за по 24 часа, и после да ме пускат. Ми то това си е доста доходоносна професия. И ще съм напълно свободен. Но ако един ден открадна твоята кола, предполагам ще съм ти черен пред очите, и ще ти се ще най-малкото да ме пребиеш най-позорно. Smile

Това за мен не е свобода. Това за мен е затвор, защото ме принуждават да плащам на застрахователи, а отделно и за платен паркинг щото докато ми въстановят щетите ще съм на щура загуба, по простата причина, че с колата си върша работа.

И това е само един пример. А има още много.

Например 90% от стоките в заложните къщи са крадени. Това също го знам със сигурност. Видите ли табела "авточасти втора употреба" също е почти сигурно че са крадени.

Само със затварянето на доказано злоупотребяващи заложни къщи (почти всичките), както и забрана за търговия с части втора употреба, съм убеден че този вид престъпност ще намалее значително, поне с около 40-50% според мен.

Въпрос на желание. А такова няма.
sparky
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Anchoret написа:
...няма да престане да си изхвърля боклука от 12-я етаж върху главите на минувачите. Не и доброволно.

Точно за това говорим. В читава държава (визирам Германия например), и приличен квартал, същият сценарий е невъзможен, по простата причина че още първия път, когато си позволи това, ще му треснат такава глоба, че сват ще му се извие. А ако все пак се престраши да го направи втрои път, може и да го изнесат с полиция от апартамента му, дори и да е негова собственост.

Белите хора си създават правила, за да ги спазват, а ние за да ги нарушаваме и да се бием после в гърдите какви сме тарикати. "БУЛГАР - БУЛГААААР!"
Removed

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sparky извинявай , какво е значението че си изхвърлят боклука през терасата при условие че химическите заводи бълват 10 пъти по опрасни отпадаци и то в не по малко количество. Че колите тровят въздуха в града и храната която си купуваш от магазина е ОТРОВНА.

Вярно е че от някъде трябва да се почне но според мен "Рибата се вмирисва откъм главата"
Върнете се в началото
Anchoret
има известен опит
има известен опит

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Така е, но...
За главата има и други данни:
Седнала ламята да пийне. По едно време две от главите и почнали да фучат по третата: "Наливай се, наливай! А утре ти докато си доспиваш, ние ще повръщаме..."
В такива случаи има ограничен набор от методи за лечение.
Върнете се в началото
StefanStefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Пет Юни 02, 2006 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значението е, че такова им е възпитанието.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 3 от 7

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети