| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Svetoslav Kalqshev има опит

![]()
Регистриран на: Dec 13, 2004 Мнения: 274 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юли 01, 2006 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Нека и аз да кажа, че също имах удоволствието да слушам хорните. Невероятна атмосферата, всичко беше перфектно балансирано... думите са излишни, просто трябва да се чуе!
Това не са просто хорни съчетани с еднотактови "бебчета" - това са музикални иструменти достоини да ги наречеш произведения на изкуството!
благодарности на Иван Рачев и целия екип на Етераудио. Респект ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
MillaM-Sofia има опит

|
Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 3:09 am Заглавие: |
|
|
Рачев приютява обсолютно всички заблудени овчици и след това им посочва вярната посока . Всеки път си тръгвам от там като омагьосана , въпреки че почти ежедневно слушам едни други Хорни и не е да не знам какво е да се наслаждаваш на вълшебството им. Винаги денят е пълен с положителни емоций, ако сутрента си чул някое любимо парче на тези "огромни"/не защото наистина са внушителни и заемат доста простронство/ съкровища. Но да не се заплесвам прекалено....Само ще кажа заслужава си, ако не да ги притежавате, то поне да ги чуете.
Мойте искрени поздрави към всички т. нар. сектанти  |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 10:11 am Заглавие: |
|
|
| Искам да поздравя новопостъпилите в сферата на аудио-магията дами...Със задоволство констатирам, че и жените имат отворени сетива за смятаното за мъжко удоволствие "хоби", което в случая ни отвежда до чисто духовно трансцедентално изживяване и ни помага да се слеем със Съвършенството на Създателя Ни и Наш Творец... |
|
|
 |
Evelina Milusheva BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 3:29 pm Заглавие: |
|
|
добре заварили
Музиката на мен ми е начин на живот...родителите ме форсираха да се насоча към "СЕРИОЗНИТЕ" неща, ама беше само временно. Иска ми се да мисля, че ако бях продължила да се занимавам сериозно с музика, сега щях да съм мноу напред.
Но пък нямаше да знам за "инженерни" форуми, като този. Благодарна съм най-вече за това, че мога и ми се дава възможност да оценя къде е истината  |
|
|
 |
Vasil Nikolov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Бях на гости у Иван Рачев и искам да споделя моето мнение.Като първо слушане ,през първите 20 ,30 мин . имате чувството че липсват високите честоти, но след като се адаптира ухото и чуете позната песен разбирате че хорните свирят невероятно вярно без натрапчив бас и съскащи високи честоти.Който притежава по голямо помещение, хорните на Етераудио са най добрия избор в комбинация с 5,6 ватов лампов амп, който е напълно достатъчен.Пролича си че всичко по драйвера "Етер" е изпипано изключително професионално
Благодаря за топлото гостоприемство на Иван и Кирилов. |
|
|
 |
oceanman BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Васко, всеки е свободен да прецени сам за себе си Нека преценките за даден продукт се пречупват единствено от нашите сетива. Без авторитети, без интереси, без Его. Защото нали за нейно величество Музиката се прави всичко това.... Независимо какво става в Егото, когато останем насаме със себе си, винаги намираме верния път към истината...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:42 pm Заглавие: |
|
|
| oceanman написа: | Васко, всеки е свободен да прецени сам за себе си Нека преценките за даден продукт се пречупват единствено от нашите сетива. Без авторитети, без интереси, без Его. Защото нали за нейно величество Музиката се прави всичко това.... Независимо какво става в Егото, когато останем насаме със себе си, винаги намираме верния път към истината...  |
Така е ,съгласен съм, надявам се скоро време пак да се видим и ти да дойдеш
А и винаги съм ЗА българското производство от частни лица 
Последната промяна е направена от Vasil Nikolov на Чет Сеп 14, 2006 3:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
gps отстранен

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
| PROSTAKA написа: | Бях на гости у Иван Рачев и искам да споделя моето мнение.Като първо слушане ,през първите 20 ,30 мин . имате чувството че липсват високите честоти, но след като се адаптира ухото и чуете позната песен разбирате че хорните свирят невероятно вярно без натрапчив бас и съскащи високи честоти.Който притежава по голямо помещение, хорните на Етераудио са най добрия избор в комбинация с 5,6 ватов лампов амп, който е напълно достатъчен.Пролича си че всичко по драйвера "Етер" е изпипано изключително професионално
Благодаря за топлото гостоприемство на Иван и Кирилов. | А ти осъзнаваш ли че за това изказване ще те баннат от твоя форум  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:57 pm Заглавие: |
|
|
| gps написа: | А ти осъзнаваш ли че за това изказване ще те баннат от твоя форум  | Не могат той форума не бачка Аз казах това което видях  |
|
|
 |
gps отстранен

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Чест ти прави че си обективен.Всеки който е свикнал с пресилените високи честоти от повечето обикновенни озвучителни тела наистина в първия момент в който чуе фулрейндж му се струва че високите са слаби........но после се заслушва и разбира че това са естествените високи честоти ...все пак нито един музикален инструмент няма съскащи високи освен ъглошлайфа и бензинопила в ролята на музикални инструменти в някои рок-концерти  |
|
|
 |
Ivan Rachev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 5:28 pm Заглавие: |
|
|
nextВаско е човека  _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат. |
|
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 6:00 pm Заглавие: |
|
|
| Ivan Rachev написа: | nextВаско е човека  |
Васко, радвам се че най-после почна да вярваш на ушите и сетивата си, а не на приказките на "крачмаря" ... не е хубаво човек да се доверява ПРЕКАЛЕНО много на който и да е. |
|
|
 |
Anton Nikolov има известен опит

Регистриран на: Sep 02, 2005 Мнения: 152 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Айде и аз да се похваля .Страхотна сцена,душа,детайлност!Трудно е да се опише с думи.Трабва да се чуе!В началото наистина е голям шок и ти се трува,че липсват високите,но после...се опиянаваш и чувстваш,че инструментите,оркестъра,изпълнителите са пред теб и свирят специално за теб!
Изключително много благодаря за Иван Рачев за незабравимото преживяване. _________________ "Теория - знае се всичко, но нищо не работи!
Практика - всичко работи, но никой не знае защо!
Теория+Практика - нищо не работи и никой не знае защо!" |
|
|
 |
bachelor има опит

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте на всички Аз също имах удоволствието да слушам хорните, за което искам да благодаря на Иван Рачев
За първи път слушах подобно нещо... В началото не беше точно това което очаквах, но след 15-тина минути слушане едва си поемах дъх... Наистина е уникално!!!
След слушането по път за вкъщи едва не изхвърлих мп3-плейъра си... Просто думите са излишни трябва да се чуе
ПС Отново спецялни благодарности на Иван Рачев  |
|
|
 |
|