Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Моите впечатления от хорните (и не само) на Иван Рачев
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моите впечатления от хорните (и не само) на Иван Рачев
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> Хорни и ТЛ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Svetoslav Kalqshev
има опит
има опит

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Юли 01, 2006 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека и аз да кажа, че също имах удоволствието да слушам хорните. Невероятна атмосферата, всичко беше перфектно балансирано... думите са излишни, просто трябва да се чуе!
Това не са просто хорни съчетани с еднотактови "бебчета" - това са музикални иструменти достоини да ги наречеш произведения на изкуството!

благодарности на Иван Рачев и целия екип на Етераудио. Респект !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
MillaM-Sofia
има опит
има опит

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юли 02, 2006 3:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Рачев приютява обсолютно всички заблудени овчици и след това им посочва вярната посока . Всеки път си тръгвам от там като омагьосана Rolling Eyes , въпреки че почти ежедневно слушам едни други Хорни и не е да не знам какво е да се наслаждаваш на вълшебството им. Винаги денят е пълен с положителни емоций, ако сутрента си чул някое любимо парче на тези "огромни"/не защото наистина са внушителни и заемат доста простронство/ съкровища. Wink Но да не се заплесвам прекалено....Само ще кажа заслужава си, ако не да ги притежавате, то поне да ги чуете. Smile
Мойте искрени поздрави към всички т. нар. сектанти Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да поздравя новопостъпилите в сферата на аудио-магията дами...Със задоволство констатирам, че и жените имат отворени сетива за смятаното за мъжко удоволствие "хоби", което в случая ни отвежда до чисто духовно трансцедентално изживяване и ни помага да се слеем със Съвършенството на Създателя Ни и Наш Творец...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Evelina Milusheva
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Пон Юли 10, 2006 3:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добре заварили Smile

Музиката на мен ми е начин на живот...родителите ме форсираха да се насоча към "СЕРИОЗНИТЕ" неща, ама беше само временно. Иска ми се да мисля, че ако бях продължила да се занимавам сериозно с музика, сега щях да съм мноу напред.
Но пък нямаше да знам за "инженерни" форуми, като този. Благодарна съм най-вече за това, че мога и ми се дава възможност да оценя къде е истината Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бях на гости у Иван Рачев и искам да споделя моето мнение.Като първо слушане ,през първите 20 ,30 мин . имате чувството че липсват високите честоти, но след като се адаптира ухото и чуете позната песен разбирате че хорните свирят невероятно вярно без натрапчив бас и съскащи високи честоти.Който притежава по голямо помещение, хорните на Етераудио са най добрия избор в комбинация с 5,6 ватов лампов амп, който е напълно достатъчен.Пролича си че всичко по драйвера "Етер" е изпипано изключително професионално
Благодаря за топлото гостоприемство на Иван и Кирилов.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Васко, всеки е свободен да прецени сам за себе си Wink Нека преценките за даден продукт се пречупват единствено от нашите сетива. Без авторитети, без интереси, без Его. Защото нали за нейно величество Музиката се прави всичко това.... Независимо какво става в Егото, когато останем насаме със себе си, винаги намираме верния път към истината... Cool Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oceanman написа:
Васко, всеки е свободен да прецени сам за себе си Wink Нека преценките за даден продукт се пречупват единствено от нашите сетива. Без авторитети, без интереси, без Его. Защото нали за нейно величество Музиката се прави всичко това.... Независимо какво става в Егото, когато останем насаме със себе си, винаги намираме верния път към истината... Cool Wink

Така е ,съгласен съм, надявам се скоро време пак да се видим и ти да дойдеш Wink
А и винаги съм ЗА българското производство от частни лица

Последната промяна е направена от Vasil Nikolov на Чет Сеп 14, 2006 3:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gps
отстранен

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PROSTAKA написа:
Бях на гости у Иван Рачев и искам да споделя моето мнение.Като първо слушане ,през първите 20 ,30 мин . имате чувството че липсват високите честоти, но след като се адаптира ухото и чуете позната песен разбирате че хорните свирят невероятно вярно без натрапчив бас и съскащи високи честоти.Който притежава по голямо помещение, хорните на Етераудио са най добрия избор в комбинация с 5,6 ватов лампов амп, който е напълно достатъчен.Пролича си че всичко по драйвера "Етер" е изпипано изключително професионално
Благодаря за топлото гостоприемство на Иван и Кирилов.
А ти осъзнаваш ли че за това изказване ще те баннат от твоя форум Wink Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 3:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gps написа:
А ти осъзнаваш ли че за това изказване ще те баннат от твоя форум Wink Very Happy Very Happy
Не могат Laughing той форума не бачка Very Happy Аз казах това което видях Very Happy
Върнете се в началото
gps
отстранен

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чест ти прави че си обективен.Всеки който е свикнал с пресилените високи честоти от повечето обикновенни озвучителни тела наистина в първия момент в който чуе фулрейндж му се струва че високите са слаби........но после се заслушва и разбира че това са естествените високи честоти ...все пак нито един музикален инструмент няма съскащи високи освен ъглошлайфа и бензинопила Very Happy в ролята на музикални инструменти в някои рок-концерти Wink Very Happy
Върнете се в началото
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nextВаско е човека
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ivan Rachev написа:
nextВаско е човека

Васко, радвам се че най-после почна да вярваш на ушите и сетивата си, а не на приказките на "крачмаря" ... Laughing не е хубаво човек да се доверява ПРЕКАЛЕНО много Wink на който и да е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Anton Nikolov
има известен опит
има известен опит

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 6:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде и аз да се похваля Very Happy .Страхотна сцена,душа,детайлност!Трудно е да се опише с думи.Трабва да се чуе!В началото наистина е голям шок и ти се трува,че липсват високите,но после...се опиянаваш и чувстваш,че инструментите,оркестъра,изпълнителите са пред теб и свирят специално за теб!
Изключително много благодаря за Иван Рачев за незабравимото преживяване.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bachelor
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте на всички Smile Аз също имах удоволствието да слушам хорните, за което искам да благодаря на Иван Рачев Smile
За първи път слушах подобно нещо... В началото не беше точно това което очаквах, но след 15-тина минути слушане едва си поемах дъх... Наистина е уникално!!! Very Happy
След слушането по път за вкъщи едва не изхвърлих мп3-плейъра си... Very Happy Просто думите са излишни Arrow трябва да се чуе

ПС Отново спецялни благодарности на Иван Рачев prayer
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> Хорни и ТЛ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети