| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dimitar Atanasov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 11:17 am Заглавие: Re: с |
|
|
| deathmannn написа: | | просто ми трябва качество и не ми се иска да си хвърлям парите за някакви фалшиви тонколони.за обертона ходих в Пловдив да ги вида и да ги чуя и ми харесаха. това че са малко силни не е проблем. |
именно това имах предвид, просто прочети за какво са предназначени.
Моето мнение е, че за качество повече от 10-30 вата не са необходими, въпроса е какво се разбира под качестово |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Kiril Kirilov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 12:32 pm Заглавие: Re: с |
|
|
| deathmannn написа: | | просто ми трябва качество и не ми се иска да си хвърлям парите за някакви фалшиви тонколони.за обертона ходих в Пловдив да ги вида и да ги чуя и ми харесаха. това че са малко силни не е проблем. |
Я дефинирай наистина какво е качество за теб и най-добре как точно и къде ще използваш тази озвучителна система, че почвам да се дивя и силно недоумявам, като чета че съчетаваш думи като "400 вата" с "качество" с "обертон" и с други подобни ... |
|
|
 |
deathmannn чете и пита

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 1:23 pm Заглавие: с |
|
|
по принцип тонколоните ще се използват в къща.предимно ще се гледат филми и ще се се слуша музика. в момента работа с http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321
зукова карта Creative Audigy2 ZS.
в момента тонколоните който ползвам не ми задоволяват нуждите и си тръса нещо по мощно,по качествено.
до сега каквито и тонколони съм гледал се ми казват, че не са добри.
брат ми е работел с обертон и по неговото мнение и моето след като ходих до фирмата съм се спрял на тях,но те определено не са за малки пространства.
имено за това питам за някакъв съвет да ми се даде и да се насоча към правилния избор.дали да е 5.1 (6.1) или някакви от типа на обертон +усилвател към тях. |
|
|
 |
Dimitar Atanasov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 1:38 pm Заглавие: |
|
|
| Като гледам какви са ти изискванията . май си за система за домашно кино |
|
|
 |
Kiril Kirilov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 3:50 pm Заглавие: Re: с |
|
|
| deathmannn написа: | по принцип тонколоните ще се използват в къща.предимно ще се гледат филми и ще се се слуша музика. в момента работа с http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321
зукова карта Creative Audigy2 ZS.
в момента тонколоните който ползвам не ми задоволяват нуждите и си тръса нещо по мощно,по качествено.
до сега каквито и тонколони съм гледал се ми казват, че не са добри.
брат ми е работел с обертон и по неговото мнение и моето след като ходих до фирмата съм се спрял на тях,но те определено не са за малки пространства.
имено за това питам за някакъв съвет да ми се даде и да се насоча към правилния избор.дали да е 5.1 (6.1) или някакви от типа на обертон +усилвател към тях. |
Сега кажи какъв ти е бюджета и изобщо имаш ли нужда от 6 колони, а не (както бихме ти препоръчали почти всички тук) от 2 добри, а на останалите 4-канала си връзвай каквото пожелаеш...? |
|
|
 |
deathmannn чете и пита

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 5:33 pm Заглавие: с |
|
|
бюджета ми е 1500 лева (но ако има нещо яко може и 2000 лева).
предпочитам 2 тонколони но да се качествени и подходящ усилвател |
|
|
 |
Dgd BG Audio Team™

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Ако се поизстискаш още малко, може да се окаже , че имам нещо като за тебе Засега си стигнал до "Cutfinger " на Ручо! |
|
|
 |
deathmannn чете и пита

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 8:08 pm Заглавие: с |
|
|
още малко и ще зема да литна  |
|
|
 |
Teodora Todorova BG Audio Team™

|
|
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 8:05 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ако се поизстискаш още малко, може да се окаже , че имам нещо като за тебе Засега си стигнал до "Cutfinger " на Ручо! |
А Cutfinger проектът е сам по себе си безценен. Вземай го, ако наистина ти стигат парите. |
|
|
 |
deathmannn чете и пита

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 9:44 am Заглавие: с |
|
|
| искам да попитам Cutfinger проектът з какви пари става вапрос |
|
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 12:53 pm Заглавие: Re: с |
|
|
| deathmannn написа: | | искам да попитам Cutfinger проектът з какви пари става вапрос |
Цената за чифт е 1380 лева.
Написал съм ти лично съобщение.... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 2:48 pm Заглавие: |
|
|
| prog написа: | | Не искам да прозвучи грубо...но при цена на говорителите 550лв тези 830лв, които остават, не са ли малко множко за кутии/филтри/труд? |
Да, грубо звучи.
Не само грубо, но и пренебрежително към труда, който съм си дал да разработя, че и да публикувам този проект.
Заради такива като теб в този сайт ще има все по-малко такива публикации. Като си толкова кадърен - проектирай си сам озвучително тяло и си достави говорителите. Така и ти ще можеш да се радваш на "грандиозната" печалба, която резлизирам.
И защо въобще коментираш цена, която не е (и няма да бъде) предложена на теб? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 3:29 pm Заглавие: |
|
|
| prog написа: | | Бих могъл още доста да поспоря по въпроса... |
Влез в някой "марков" магазин и опитай да поспориш за озвучително тяло в този ценови клас, чиято себестойност на говорителите едва ли надхвърля $100. Може да опиташ и пазарлък... |
|
|
 |
StefanStefanov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Rutcho, много добре си им го казал: като не ви устройва цената си направете сами по-добро и по-евтино. По-нататък е излишно да се говори. Няма да те разберат!
prog-чо, ти можеш да спориш само след като публикуваш проект добър поне наполовината на Cutfinger! За сега трябва да си само read-only!  |
|
|
 |
|