Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 9:33 am Заглавие:
Приятелю,ако искаш да го продадеш,резни малко от цената и....пробвай по други форуми
Слушам съм го амп-а (мой приятел си купи от теб Yamaha CDX-490,aз бях с него тогава)....ами...за мен не свири за 170 лв.То вярно,че и JamoX не са колони де,ама...
Не искам да ти съботирам обявата,но така или иначе няма интерес като гледам,поне приеми съвет как да се оттървеш от амп-а
Поздрави!!! _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 4:48 pm Заглавие:
JamoX написа:
REALSTEREO написа:
Колко пари платихте за "свирещата" Ямаха?
Ами може и да те излъжа, но между 100 и 120 лева ми се върти в главата.
REALSTEREO написа:
Колко пари платихте за "свирещата" Ямаха?
90 лв. беше плеара
Real,кавичките как да ги разбирам?! За не дотам претенциозно ухо 490-ката си свири добре.А аз имам свиреща Yamaha А още не е модната _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети