Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
blazers чете и пита

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 11:44 pm Заглавие: Усилвател и колони |
|
|
BIEMA или OBERTON това е въпроса който ме мъчи!Работата е там че искам да си взема усилвател и колони,не държа толкова много на качеството а на силата на звука!Нека първо да зопочна с марката "BIEMA",спрял съм се на ето тези колони с ето този усливател-G51i,8 ohm.
А сега нека обърнем малко внимание и на марката OBERTON!От нея съм си харесал усилвателя B802,който е на цена от 680лв. и колони S152 които струват по 420лв. на бройка!Та интересува ме вие какво мислите,а и ако може някой да ми каже какви са цените на нещата които съм си избрал от марката BIEMA!А и ме интересува колко инчов е говорителя в колоните BIEMA?
Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
poseydon трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 7:53 am Заглавие: |
|
|
Components BML-T1002; BMH-2501
Гледаш тези параметри, първия е басовия говорител, в случая е 10 инчов, защото T "10" 02
Все пак това са профи тонколони и си мисля че ако искаш да ги пускаш в някаква малка стая то те никак не са подходящи. Личното ми мнение е да се стремиш към качеството и не толкова към някакви абсурдни мощности и децибели. Понякога и 5 вата са много...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blazers чете и пита

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 8:47 am Заглавие: |
|
|
Колоните ми трябват предимно за озвучение,на купони,открити пространства!Но и разбирасе ще седят в кащи от време на време!BML-T1801 като гледам това стигам до извода че говорителя е 18",а и моляви някой може ли да ми каже колко струват колоните на BIEMA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivo_Hristev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 8:55 am Заглавие: |
|
|
Преместих темата. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sylis трупа сериозен опит

Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
blazers чете и пита

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 10:48 am Заглавие: |
|
|
А може ли някой да ми каже,каде в Пловдив има магазин за аудио техника втора употреба,или по точно да си търся някви подобни колони,ама на по свтски пари!Или ако някой продава,да пише едно ЛС |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dj_ton чете
![]()
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 5:22 pm Заглавие: |
|
|
ако случаино още не си си намерил колони може да ме потърсиш 0887051708 |
|