Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 9:18 am Заглавие: Re: Помощ за изчисляване на кутия за DLS W712
Защо не използвуваш обема който ти е даден по книжката към самия бас ,DLS са си известна фирма и това което са дали ми се струва ,че е оптималното което може да изкара това басче.
А и само ако мога да попитам ,ако може някой да ми отговори ,колко е допустимата норма за тези фазови закъснения,щом тук в случая 18 м/сек са доста колко е нормалното или може ли въобще да се каже че има някакво точно определено време ?
извинявам се ако съм задал тъп въпрос ама ми е интересно
няма точно определено разбира се. Но ако закъсненията са под 10мс ниските са стегнати и добре дефинирани, а ако са над 10мс може да има повече "бас" но той ще почне да се размазва. В някои ситуации 14-20мс не се считат за проблем (е, тези ситуации нямат общо с домашна качествена аудиосистема разбира се).
Регистриран на: Apr 15, 2005 Мнения: 134 Местожителство: Стара Загора
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 11:32 am Заглавие:
Е в крайна сметка какво ви е мнението за кутията и също тъка кутията мисля да я поставя от дясно на багажника, с което идва и въпроса на къде да е говорителя да гледа към лявата страна на багажника или пък да е към седалките, като да отбележа че долепени до седалките са 3 бутилки метан.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети