Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
diko661 чете
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 5:02 pm Заглавие: помогнете в избора ми |
|
|
Бихте ли ми дали съвет , тонколони с диагонал 10 см. на кой производител дават най-плътен бас
Николай Савов:
Ако не разбираш още думите ,учи се от случките, прави обективно изводи стига да ги различаваш като такива. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Removed
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 5:25 pm Заглавие: Re: помогнете в избора ми |
|
|
diko661 написа: | Бихте ли ми дали съвет , тонколони с диагонал 10 см. на кой производител дават най-плътен бас |
Нещо не схванах
Имам чувството, че и втората ти тема ще отиде в коша. |
|
Върнете се в началото |
|
|
warlord има известен опит
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Ами то няма нищо за сващане... човека е толкова некомпетентен,
да не кажа направо някоя обидна дума(ще си е на мястото де), че
не прави разлика между колона и високоговорител, диагонал и радиус,
сантиметър и инч... на всичкото отгоре търси някой да му каже за "най-плътен" бас... |
|
Върнете се в началото |
|
|
diko661 чете
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Добре ще се поправя до колкото мога.Търся тонколони или говорители с диаметър 100мм или 10см ако така е прието и ми трябват за автомобил за а вграждане на оригиналното място.Имах до вчера страхотна музика,но благодарение на дрогите сега задавам глупави въпроси,а колата ми е с ново задно стъкло и нова кора |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nikolay Savov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 6:24 pm Заглавие: я |
|
|
diko661 написа: | Добре ще се поправя до колкото мога.Търся тонколони или говорители с диаметър 100мм или 10см ако така е прието и ми трябват за автомобил за а вграждане на оригиналното място.Имах до вчера страхотна музика,но благодарение на дрогите сега задавам глупави въпроси,а колата ми е с ново задно стъкло и нова кора |
Съжалявам за случилото се ,но живота учи неподготвените.
Без да съм запознат конкретно с колата ти ,мога да предположа ,че е била доста украсена ,а уредбата доста видима!!!
Младостта и доказването ни сред обещството дава своите плодове ,от които трябва да се бере само веднъж. В случаят ти си искал да самоизпъкнеш ,но с времето ще разбереш че стойностните неща не са във видимият свят ,в украсата! .. те подсказват и привличат!
От видимото учи за проявленията на красотата и с течение на времето сам ще направиш подходящият избор за твойто оцеляване.
Вместо да слагаш големи басове на кората че да се виждат яко.... с тези многоъгални модерности и с червени кантове.. привличащи биковете ))) сложи плат или кактото сметнеш за добре под тях.... музиката подбери да е качествена стилна ,като не наблягаш на лампичките и дисплеите..... ето такава житейска мъдрост отличава Аудиофилите от Позьорите.
Ще се радвам да намериш решение и да разчетеш правилно причините.
Последната промяна е направена от Nikolay Savov на Нед Май 06, 2007 6:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
Simonov BG Audio Team™
Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 6:35 pm Заглавие: |
|
|
@diko661
Този форум е предимно с аудиофилска насоченост и както само ще се убедиш CAR Audio тупалките са много слабо застъпени, поради простата прична, че озвучението в колата е много далече от реалното звучене, възпроизведено от висококачествена апаратура. Във всеки каталог на производители на car audio ще шамериш какви ли не пластмасарии на разнообразни цени. Марката е без значение. Малко са фирмите който правят що годе качествено озвучение за колата, а цениете са им много далеч от "народните" 95% от продуктите, които се продават по ширпотребните магазини от стил ТЕХНО****** незнам какво си, са предназначени да правят гюфта-гюфта в новопридобития Голф 3-ка на някой "високопланински ЖЕНТЪЛМЕН"
Айде със здраве _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
diko661 чете
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за това ,че 41 г са младост,а и нищо отн това което е откраднато не се виждаше.Колата е ТИПО 1988г и е повече ретро от колкото тупалка |
|
Върнете се в началото |
|
|
D.Kolev BG Audio Team™
Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
|
|
Върнете се в началото |
|
|
rollin има известен опит
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 8:45 am Заглавие: Re: помогнете в избора ми |
|
|
diko661 написа: | Бихте ли ми дали съвет , тонколони с диагонал 10 см. на кой производител дават най-плътен бас
Николай Савов:
Ако не разбираш още думите ,учи се от случките, прави обективно изводи стига да ги различаваш като такива. |
Какви НЧ търсиш да извадиш от 10 см говорител, а камоли пък и нисък.
На колко Hz искаш да слезеш.........30?
Майтапа на страна но ето ти едно добро решение на проблема(не е най-доброто ама е от добрите )
По параметри май търсиш тези
Ето и др. алтернативи
http://avitel-bg.com/articles.php?ArticleCatID=10 |
|
Върнете се в началото |
|
|
rollin има известен опит
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 12:19 pm Заглавие: |
|
|
mano написа: | след като прочетох една тема от форума(която в момента не мога да открия) си взех тези говорители за колата :
http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/breitband/fr13_4.html
струваха само 20лв броя, но са изключително добри според мен. При мен са на вратите, не съм сигурен как ще бъдат на кората отзад.
Може да пробваш.
За кола толкова. |
човека търси 10см. не 13 |
|
Върнете се в началото |
|
|
mano има опит
|
|
Върнете се в началото |
|
|
batececo чете
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 10:24 am Заглавие: |
|
|
Колега, mano, можеш ли да споделиш от къде си взел такива колони за 20 лева?? Аз търся нещо подобно... |
|
Върнете се в началото |
|
|
mano има опит
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 10:45 am Заглавие: |
|
|
това е фирмата която внася Visaton в България:
http://www.steadygroup.com/kontakt.html
в момента работи само магазина на Пиротска. Продавачът е много разбран. Единият струва 20лв.
това е широколентов говорител(FR10) и свири като такъв. Може пък и да не ти харесат на тебе.
Пробвай и сподели. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|