Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Jun 20, 2005 Мнения: 679 Местожителство: Лясковец (студент в София)
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:57 pm Заглавие:
Струва ли си.....???На този въпрос трябва да си отговориш ти самия.Всичко зависи от теб,доколко държиш на качествения звук и дали можеш да си го позволиш.Ако питаш някой който не е чувал за аудио може дори да те помисли и за луд да дадеш 70 лв за кабел. _________________
USB DAC PCM2706 + TDA1543
Red Pill
Full Range + 6 m Horn
Регистриран на: Aug 10, 2004 Мнения: 1467 Местожителство: В.Търново
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 10:15 am Заглавие:
виж тая тема
http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2324
и пробвай да сравниш с такъв кабел. разликата в звука при различните кабели е промяна на баланса на звуковата картина . качване на детайлите в басите - няма гюфта-гюфта , по-голяма рязкост и прецизност във високите /особенно сравнение с многожилен/, също покачване на детайлите в средите и т.н.т
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 1:11 pm Заглавие:
Boqn Nikolov написа:
70 лева не са проблем,бързо ще ги събера.За качеството на звука държа и то много,но просто ОТ (Jamo E-370) не е много добро-за пример са надутите харектеристики 140W Long tern (45-20 000 Hz),а на 50W издахва ,но не е сега момента да го обсаждаме.Въпросът вече е друг,какво е най-доброто решение при 10м и малки мощности (15W-25W),лично на мен ниските изобщо неми харесват
Вземи си направи системата, пък после сравнявай кабели на нея .... и ако може да са по-малко от по 10 метра няма да е зле _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 2:18 pm Заглавие:
С това Jamo кабелите са ти абсолютно последния проблем.Ампа и източника ти какви са?И кабелите към колоните да са ти не повече от 2 метра към всяка от тях _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 8:16 pm Заглавие:
Rumen Zografov написа:
...Ампа и източника ти какви са?...
Източници да искаш,компютар,DVD,CD-player,та дори и видеото мога да го свържа при нужда.Усилвателчето е мощно,но не и прецизно(има някой забележки).
Абе системата неструва според много от вас,затова и нея споменавам.За мен е нещо,с което след работа да си пусна музика,доката си почивам и не на последно място,за забавление(купон).А когато е за купон никой не ти следи динамиката и изкривяванията на НЧ и ВЧ.Много от вас можеби ще ме критикуват,но според мен е така. _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност.
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 9:28 am Заглавие:
Boqn Nikolov написа:
Nanko Rusev написа:
Тогава за какво е тази тема, да привлечеш внимание ли ?
Не,просто исках да разбера как да подобря звука на системата,но явно няма начин.Благодаря за дадените мнения,съжелявам че съм отнел от времето ви.Трийте я!
Единственият начин да подобриш системата си е да започнеш да я изграждаш от самото начало Как така бързо заключи,че няма начин?!?!?! Аудиото не е лесна и "общоразбираема" материя.Някои хора посвещават целия си живот в търсене на добрия звук,а ти се отказваш още преди да си започнал
Наистина,кабелите са ти едно от последните звена,на което да обърнеш внимание,едва след като имаш останалите компоненти с високо качество (това да не те навежда на мисълта,че трябва да са непременно маркови) и едва когато си насъбрал повечко слушателски опит,за да знаеш какво точно търсиш откъм звучене.И последно.....ако искаш добър звук,забрави думичките "компромис" и "скъпо"
Поздрави и успех!!! _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 12:45 pm Заглавие:
Румба,не съм се отказал,просто който чуе какви сами ОТ-ла и почва да ги плуие.Какво да направя,за толкова имам пари,мога да си направя с повечко помощ,просто нямам време.Все пак ТHANKs,има още много да уча. _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност.
Регистриран на: Nov 27, 2004 Мнения: 1201 Местожителство: Пазарджик
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:32 pm Заглавие:
Бояне, рагледай проектите във форума. Някои от тях са много нискобюджетни и сравнително лесни за направа. Естествено ще има и трудности, но когато имаш по конкретни въпроси ще помагаме, кой с каквото може
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети