Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
konopa чете

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 8:48 pm Заглавие: Sony tc-k777 |
|
|
Предлагат ми този дек ,но има дефект по механиката та въпроса ми е има ли някой с такава машина и заслужава ли с него да се занимавам.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 11:06 pm Заглавие: |
|
|
В началото но осемдесетте това беше предпочитаният модел от хората които записваха касети с цел продажба,демек "звукозаписно студио".Бяха едни от най железните машини.Факта че нещо му се е скапало говори че е доста поизмъчен.Имах познати които не ги изключваха с дни,като работеха и през ноща. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mitaka има опит

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Трите седмици са N:1 - поне за мен е най-добре записващия и свирещ дек на SONY. От скоро и аз съм щастлив собственик на такъв дек. Близо 5 години търсих екземпляр в перфектно състояние и на нормална цена ... и намерих едва миналия месец в Холандия:
http://store2.data.bg/mitata/Sony%20777/my%20sony%20777.jpg
Konopa, ако се откажеш да купуваш това SONY и ако е изгодно мога да го взема за резервни части ... _________________ Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GTI_PoWeR отстранен

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 11:46 pm Заглавие: |
|
|
Какви пари му се търсят в това състояние?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Zografov BG Audio Team™

Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 6:42 am Заглавие: |
|
|
А какъв му е дефекта в механиката?
Иначе,декът си е легендарен и ако проблемът му не е сериозен,си заслужава 100%.  _________________
Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
konopa чете

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията като ми свърше сесията ще го взема и ще ви информирам за състоянието му . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mitaka има опит

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
GTI_ написа: | Какви пари му се търсят в това състояние?? |
Ако става въпрос за моя - ми какво да ти кажа - проблема е, че понеже почти няма предлагане цената му се вдига доста от разни колекционери и маняци ... в ebay минаха няколко оферти на "buy now" между 280-350 евро. Моя го взех на 120 евра от едно затънтено градче в Холадния. Иначе съм попадал на оферти за по 50-60 евра на неработещи с лош външен вид. _________________ Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|