Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 11:35 am Заглавие: Home Control - WiFi - Pocket PC remote
Привет на всички.
Представям ви един софтуер, който разработих, за да си управлявам мултимедийните програми чрез Pocket PC.
Имам изградена безжична мрежа и използвам Pocket PC клиента за подаване на команди към Bsplayer, Foobar, Windows Media Player, Winamp, ProgDVB и други.
На дисплея могат и да се получават и претърсват списъци с мултимедийни файлове : wav, flac, mp3, avi и т.н.
Разбира се чрез X10 могат да се автоматизират и други неща : автоматични завеси/екран, регулиране на осветление, пускане на кафемашина, аларма и други.
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 1:10 pm Заглавие: Re: Home Control - WiFi - Pocket PC remote
N.Jordanov написа:
Привет на всички.
Представям ви един софтуер, който разработих, за да си управлявам мултимедийните програми чрез Pocket PC.
Имам изградена безжична мрежа и използвам Pocket PC клиента за подаване на команди към Bsplayer, Foobar, Windows Media Player, Winamp, ProgDVB и други.
На дисплея могат и да се получават и претърсват писъци с мултимедийни файлове : wav, flac, mp3, avi и т.н.
Разбира се чрез X10 могат да се автоматизират и други неща : автоматични завеси/екран, регулиране на осветление, пускане на кафемашина, аларма и други.
Повече информация на : www.sidesk.org
П.С. Софтуерът е безплатен.
Мерси ! Теглим _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети