Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
..страхувам се , че това не е решението за неговият проблем ...явно не си внимавал в темата _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 12:05 pm Заглавие:
Панелите с дебелина 10 см имат поглъщане още на 100 Хз и особено ако се поставят в ъглите под 45 градуса ще му свършат доста добра работа.
За още по-голям ефект ще трябва да ползва бас трапове примерно като тези които съм допълнил в обявата.
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 2:21 pm Заглавие:
Би ли дал директен линк към производителя на въпросния акустичен дунапрен, който да води към официален доклад на независима акустичка лаборатория? Нагледал съм се на доволно много спекулации в това отношение. "Дунапрен по поща" са типичен пример за злоупотреба. А и Ауралекс също в някои отношения. Да не забравяме, че коефициент 1.0 не означава, че въпросната честота е абсорбирана на 100%.
p.s. Ако няма акустичен доклад, ти предлагам да третираш четери вертикални ъгъла с въпросните бастрапове и да направиш коректни замервания (преди/след). По този начин ясно ще се свидетелства за ефективността им в реални условия. _________________ Acoustic Waves
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети