Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Определено без! Който прави записа, определено е балансирал най-добре нещата.
Много се изненадах, колко е огромна разлкиката между вградена карта на марково РС и як CREATIVE Първото което се набива е 'собствения шум'. Другото е, че пуснах софтуерен генератор. Няма да ви казвам до каква висока честота чувах звук на добри слушалки, за да не предизвикам неадекватни реакции. Това поне всеки може да опита. _________________ IT CAN BE DONE ! WWW.RIFE.HIT.BG
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 10:32 am Заглавие:
Nanko Rusev написа:
Аз съм ЗА компютъра в другата стая но тогава интерконектите стават дълги
Има и друг вариант - як дисков сървър в килера и безвентилаторно PC на място - остава само проблема със шума от харда, но той се решава сравнително по-лесно.
...сигналите са предимно правоъгълни и шумове от тях ходят навсякъде по кабел и по "ефир"...
Ето това е по-големият и труден за решаване проблем. Задължително външен DAC, по-възможност по-далечко от PC-то - и двете добре екранирани. Това решава до голяма степен "ефирната" част. Остава "мръсотията", която се промъква по USB кабела - за нея досега не съм измислил решение
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 12:10 pm Заглавие:
Цитат:
Има и друг вариант - як дисков сървър в килера и безвентилаторно PC на място - остава само проблема със шума от харда, но той се решава сравнително по-лесно.
PC - то може да е и бездисково ако пуснеш на сървъра bootp /dhcp server
7200 Хц пробиват и през малки отвори и не е лесно да се изолират _________________ В търсене на 20 Hz, а и вятъра под тях.
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 12:17 pm Заглавие:
batkorosen написа:
PC - то може да е и бездисково ако пуснеш на сървъра bootp /dhcp server
Да, мислил съм го и този вариант, но не съм се захващал да го реализирам досега...
batkorosen написа:
7200 Хц пробиват и през малки отвори и не е лесно да се изолират
За компютъра наистина е трудно да се "запушат всички дупки", но поне за DAC-a е доста по-приложимо. А усилватели и прочее аудио апаратура - възможно най-далеч от PC-то. По-добре дълъг USB кабел и къси интерконекти.
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 6:47 pm Заглавие:
Еквилайзера го ползвам да речем от време на време на някои смотани мп3-ки, иначе си стои изключен. За звуковите карти - моята не е нищо особено, някаква Crystal PCI но вади добър звук само е малко слаба. Пусках на моите колони на съседа AC97 някаква вградена, не ми хареса, звучеше зле, меко казано
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети