Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 7:46 pm Заглавие:
Veselin Krachunov написа:
Не е хай-енд, но е доста добро и свири mp3-ки, т.е. с 1 CD и 8 батерии правиш купон за цяла нощ! Питайте Сашо Ташов какви чудеса прави, когато човек е в настроение!
Лелееее мехлем за моята душа. Това е "най-големия" купонайзер (термина е специален и е от латински) , който можете да си купите Вярно че и собственика е виновен за тия чудеса ама аз наистина ако почна да мисля за преносима техника ще си взема точно такова нещо. Свири добре, сравнително обезопасено откъм удари и влага... Засега за преносими ползвам домашната си техника пък натам ще мислиме
Хайде и аз да сподели моят опит по темата .Значи миналото лято аз си направих скромно усилвагелче 2x22 и сложих широколинтовити говорители дето имах внас .Стана супер Сложих го това чудо в раница на 12v с mp3-о и купона е при мен това е един мн евтин вариант ,а свири сравнително качествено .Знам ,че няма да сте очаровани ,но все пак сега съм на 15 ,а това го правих преди 2 години
поздрави : pavkata®
Може да бъде полезно на някой, затова ще напиша развитието.
Значи, оказа се че фирмата е фалирала и TA2024 вече не се произвежда... Жалко, много го похвалиха в онзи линк.
Както и да е, разглеждах различни варианти и се спрях на LM1875... Между другото свири приятно...
Ето малко снимки от творението, смятам да добавя индикатор за батерията и разбира се да отрежа половината платка. Използвал съм схемата от datasheet-a, с малки промени - входен кондензатор 470nF и усилване 27. Тръгна без проблеми.
Захранването е +/- 12V от две 5Ah батерии за 30лв., чипа струваше 8лв. - видя ми се скъпо, но...
Ще го комбинирам с Fostex FX120 в 10-литров бас-рефлекс (според предложението на производителя). Смятам, че усилвателчето ще си пасне с това говорителче.
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 12:19 pm Заглавие:
Хайде пък като станат колонките покажи цялата системка. _________________ CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети