Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 9:18 pm Заглавие: Избор на тонколони!!!
Здравейте, реших да си купя музика за вкъщи. Спрял съм се на варианта 2 тонколони(от по-големите) и някакъв ресийвър. Проблема е, 4е ми трябва съвет за марка, модел както за колоните така и за ресийвъра. Предпочитам хубав звук пред мощност. Разполагам с 600 лева.
Ще съм благодарен да всеки който помогне!!!
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 9:25 pm Заглавие:
Пиши на килирица
Оточни 600лв. общо за 2-те-ако е и за 2-те е много зле,ако е 600лв. за усилвател и 600лв. за тонколони е само зле.
По-добре си купи някой някой малки Infinity Alpha 20 и стерео усилвател,НЕ РЕСИВЕР.
П.П Конкретизирай се и ще получиш информация,така зададен въпроса ти,мисля че аз ще съм единствения ти оговорил. _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети