Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
inspektor има известен опит
|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 8:50 pm Заглавие: Мултибит vs еднобит |
|
|
Или дали един 20 годишен моднат плеар от типа на Philips cd-880;Marantz cd-80;Rotel rcd-990/991;Akai cd-69/79 могат да си съперничат с плеари от рода на Naim cd5x;Roksan Caspian;Audio aero prima и други подобни в ценовия диапазон около 5000 лева?
Защото цените на старите плеари след дълбок мод се движат в диапазона 700-1200 лева и смятам,че е напълно нормално да ги сравняваме с плеари на цени минимум за 4000-5000 лева.
Предполагам,че никой не би дал 15 000лв за Голф 2,ако не може да го пребори с нов Сеат !
Та въпроса ми е къде е заровено кучето? Дали старите плеари свирят толкова по-добре или всичко е само носталгия? _________________ Бог е в нюансите! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 9:22 pm Заглавие: Re: Мултибит vs еднобит |
|
|
Грешка Naim cd5i,a не х!Незнам примера с колите до колко е удачен,но надявам се разбирате въпрос ми. _________________ Бог е в нюансите! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ortho има сериозен опит
|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Всичко е въпрос на вкус, имам познат, който определно се кефи на звученето на еднобитовите плейъри. На мене лично повече си ми харесват мултибитниците, особено звученето на 1541 (А, S) на филипс.
Системата си ще я слушаш основно ти, така че слушай и подбирай.
Разбира се има значение и това, че различните плейъри/дакове свирят различно и разликата не е минимална и пренебрежима, особено при различните записи, поради което аз имам повече от един плейър _________________ dr.ivo
Счупеното носи щастие ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 7:23 am Заглавие: |
|
|
Че е въпрос на вкус-така е за това примерно Маранц звучи различно примерно от Рега,но въпрос е толкова големи предимства имат старите мултибитови плеари,че да се изръсиш 1000лв. и лазера да умре след месец.Говоря за съоношение цена/риск. _________________ Бог е в нюансите! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ortho има сериозен опит
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 9:17 am Заглавие: |
|
|
Пак казвам, за мене разлика има и е в полза на мултибитовите машини.
Ако толкова те е страх от транспорта - купи си дак ! _________________ dr.ivo
Счупеното носи щастие ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Svetlin Adrianov трупа сериозен опит
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 8:18 pm Заглавие: Re: Мултибит vs еднобит |
|
|
inspektor написа: | Грешка Naim cd5i,a не х!Незнам примера с колите до колко е удачен,но надявам се разбирате въпрос ми. |
Naim cd5i е някъде около две и половина, не е четири-пет. Другите не знам къде си видял да ги продават в България, но доколкото виждам в мрежата - и те са в горе-долу там. |
|
Върнете се в началото |
|
|
strativari има опит
|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Топовите модели на на сериозните марки ако се поинтересувате по задълбочено са с мулти битни дакове , а анякои с комбинирани мулти бит + еднобитов ( напр. Т+А 1240 )
така че не разбирам точно какво сравнявате
а относно така наречените модове , какво точно се "модва" и за какви пари , другото - много ама много малко са машините които наистина имат потенциал за смислен мод , имам впредвид като теглим чертата и се заслушаме в музиката да кажем ТЕ ТВА Е !!! без да се поддаваме на разни глупави абсурдни внушения ! С ПРАДНЯ БОЯ НЕ СТАВА !!! пробвано е и за съжаление е така ! Никой нема да се хаби да слага скъпи части ако може да постигне същото и с евтини !
Ако на един плеер за 50лв. му сложите златни чинчове за 200лв. той ще свири като за 55лв. не като за 250 , така че по добре си купете плеер за 200 - резултата ще е в пъти и ще сте с 50лв. напред ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Staykov има известен опит
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|