Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 6:33 pm Заглавие: Продавам Дъно,Цпу и рам ддр
1. Продавам дъно Асрок К7ВТ4А - Про ( агп8,ддр400,5псай,2 сата)
с процесор АМД Атлон 1700 + ( работи фабично около 1450 не помня в момента с точност охлаждането идея си нямам кво е големичко е само на вентилатора пише титан )
и към него рам 256 мб ддр
В момента компонентиоте са свързани и работят цена 80 лева ( възможен коментар )
2. Търся някаква евтина кутия + захранване може и куча марка но поне 300 Ватово около 10 - 20 лева общо
3. Също така продавам звукова карта Креатив на няколко месеца
модела е Creative Audigy SE bulk и в момента струва 35,40 $ в флай систем - аз я продавам за 25 лева или заменям за 2. ( захранване и кутия възможни коментари ) - за сега е запазена
Обявата важи само за град Варна
За връзка Лц или поща биемапро@абв.бг
Много добре знам къде се намирам !
На входа на продажби никъде не се споменава , че трябва да се побликуват обяви свързани само с аудио техниката ! Ако греша ме поправи .
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети