Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Removed

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 10:41 pm Заглавие: странни входове на амп - за какво служат? |
|
|
Здравейте!
На гърба на въпросен амп освен типичните конектори за А и Б групи ОТ има още два такива конектора на които пиши "sensor". Някой има ли представа за какъв сензор са тези конектори? С каква цел?
На един от тях вързах пробмно ОТ и се получи някакво много голямо ниво на усилвател в фронталните ОТ. Звука издаван от тях беше възприеман от колоната вързана на сензор конектора за съответния канал и честотите приемани от нея бяха пре възпройзвеждани през фронталаната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sweetsound има опит

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 10:04 am Заглавие: |
|
|
Да се изкажат по-запознатите но на мен ми прилича (според описанието ти) на входове за сензорите от озвучителни тела с електромеханична обратна връзка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetlin Iliev има опит

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 10:10 am Заглавие: |
|
|
Пусни една снимка на въпросните входове , че така не става много ясно. sweetsound може и да си прав , но ако се ползват ОТ с ЕМС то те трябва да са били в комплекта ктм усилвателя, иначе не е коректно ползването им. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Removed

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Към усилватла не е имало ОТ комплект. Снимка отзад мисля, че е излишно да правя. Това са просто 2-ри чифт конектори, същите като изходните за ОТ само, че на тях пиши "Sensor".
Ако ги вържа към ОТ и тях (паралелно на другите) ефект няма. Получава се само "ехо" когато на тях се вържат други ОТ и един вид те служат като микрофон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|