| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
native чете и пита

Регистриран на: Oct 23, 2007 Мнения: 60 Местожителство: гр.София жк.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 10:30 pm Заглавие: Търся си ампче |
|
|
Купувам ампче може да е бг какъвто и да е располагам с ограничени финанси 100 лева мисля че може да се намери нещичко
Не очаквам кой знае какво за тези пари! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
native чете и пита

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 9:59 pm Заглавие: |
|
|
| Nikola Nikolov написа: | | Nanko Rusev написа: | | Nikola Nikolov написа: | | Транзисторно или лампово? |
Ти предлагаш ли лампов за 100 лева? |
Ако човекът иска, може да се направи нещо несложно....да го спечелим
за ламповия звук. а не печелене само на пари, а и той няма големи изисквания, но нещо което ще набие транзисторните с цени 100 лв хич
не е трудно да се измисли. Има доста добри лампи. |
Поздравления и Благодаря
Все още не съм чул ламповия звук едно нямам време другото няма каде смисал имаше на скоро един тук в люлин прочетох че приема гости но просто нямам почивки последно време и нямам възможност като чуя за какво става въпрос може и да измислиме нещо надявам се да ми земе акъла
М/д капарирах си Biema W110 скоро се надявам да я вкарам в кафенце което мисля да отворя
Демек не търся усилвател с исключение на тази офер _________________ От пазаруване имам цел склад вече :Ь |
|
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 10:03 pm Заглавие: |
|
|
| native написа: |
Поздравления и Благодаря
Все още не съм чул ламповия звук едно нямам време другото няма каде смисал имаше на скоро един тук в люлин прочетох че приема покани но просто нямам почивки последно време и нямам възможност като чуя за какво става въпрос може и да измислиме нещо надявам се да ми земе акъла  |
До преди малко беше "какъвто и да е", сега трябва да ти вземе акъла, а утре ще трябва и в комплект с висококачествени колони да е ...
| Цитат: | Купувам ампче може да е бг какъвто и да е располагам с ограничени финанси 100 лева мисля че може да се намери нещичко Wink
_________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
|
 |
native чете и пита

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 10:10 pm Заглавие: |
|
|
| Nanko Rusev написа: | | native написа: |
Поздравления и Благодаря
Все още не съм чул ламповия звук едно нямам време другото няма каде смисал имаше на скоро един тук в люлин прочетох че приема покани но просто нямам почивки последно време и нямам възможност като чуя за какво става въпрос може и да измислиме нещо надявам се да ми земе акъла  |
До преди малко беше "какъвто и да е", сега трябва да ти вземе акъла, а утре ще трябва и в комплект с висококачествени колони да е ...
| Цитат: | Купувам ампче може да е бг какъвто и да е располагам с ограничени финанси 100 лева мисля че може да се намери нещичко Wink
|
Не искам да бъда груб...но при мен има развитие за разлика от теб от както съм в този форум ти само се заяждаш на лево на десно...какъв е проблема всъщност ?
пиши на ЛС да не правиме излишен "Off" _________________ От пазаруване имам цел склад вече :Ь |
|
|
 |
tsuridikov чете

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 3:00 pm Заглавие: ампче |
|
|
Най добре не бързай.Чуй някъде ламповия звук и ти гарантирам,че ще спреш да мислиш за интегрален.Аз бях на същата дилема.Купих си лампов от Никола Николов и свири три класи по добре от Denona ми мод.PMA 525-R.  |
|
|
 |
|