| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lz1wvm чете

Регистриран на: Mar 23, 2007 Мнения: 10 Местожителство: Слънчев Бряг
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:54 am Заглавие: търся схема на радиоприемник тулан |
|
|
здравейте ще бъда много благодарен ако някой ми помогне за намирането на тази схема по точно на тулан 5. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Goro BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 10:01 am Заглавие: |
|
|
И на мен ми е любопитно да погледна схемата. Ако имаш приемника, би ли качил снимката му. _________________ "Не съм достатъчно млад за да знам всичко" Б. Шоу |
|
|
 |
pepe трупа сериозен опит

Регистриран на: Dec 01, 2006 Мнения: 51 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз мога да публикувам снимки на приемника - имам 3 броя. Но ще стане другата седмица, защото не са в Търново. За съжаление нямам схемата. Но мисля, че баща може да я нарисува ако го помоля. Той е бил личен приятел с производителя на Тулан в Бургас и знае схемата наизуст. |
|
|
 |
lz1wvm чете

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 4:35 pm Заглавие: |
|
|
| и аз съм от бургас лично познавах емил пренеров сина на "създателя" на тулана но за съжаление той почина и до колкото знам има дъщеря но тя не се занимава с такива техники.А схема на тулан мисля че официално не е публикувана.Ако някой я има свалена ще бъда благодарен тъй като апарата който имам е доста преправян. |
|
|
 |
lz1wvm чете

|
|
|
 |
joro66 има опит

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 8:49 pm Заглавие: |
|
|
| lz1wvm написа: | | и аз съм от бургас лично познавах емил пренеров сина на "създателя" на тулана но за съжаление той почина и до колкото знам има дъщеря но тя не се занимава с такива техники.А схема на тулан мисля че официално не е публикувана.Ако някой я има свалена ще бъда благодарен тъй като апарата който имам е доста преправян. |
ОФФ: Емил Пренеров ми преподаваше в полувисшето по електроника. Имам много добри спомени от него. |
|
|
 |
|