Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 3:29 pm Заглавие: Слушателски стол - трона на Аудиофила |
|
|
Здравейте ...
Всички тук слушаме музика за удоволствие. Но за да е пълно удоволствието от възможно най-качествената уредба, трябва добре да сме се настанили и да я слушаме без да се притесняваме, удобно застанали в "трона" си.
Бях намерил удобно решение за себе си - надуваемо "кресло" което беше на правилната за мен височина, но се спука Тогава тръгнах да разглеждам какво предлагат мебелните магазини ... не си харесах нищо.
Та днес ми хрумна да запитам - какво е вашето слушателско място?
На какво седите, когато се наслаждавате на поредното парче ? Споделете опита си с останалите за избор на "мека мебел" която да допълни аудио-изживяванията ни
Всичко което е оценено като ДОБРО заслужава да се сподели с другите
Nikolay Savov написа: |
.... Нека отправим предложения за удобни и подходящи за целта столове ,бемели и дори нестандартни новаторски решения. Все пак без хубав стол някак си човек неможе да се отпусне  |
_________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 3:31 pm Заглавие: Re: Слушателски стол - трона на Аудиофила |
|
|
Sasho Tashov написа: | Първо поздрави за системата. Радвам се че след не малко мъки и четене стигна до нещо цяло. Сега както сам каза ъпгрейда е неизбежен . С това желание, което имаш няма да останеш "ненаказан" откъм нови преживявания.
Сега ще те помоля наистина да разясниш нещо по темата за стола защото очевидно с Ники имаме един и същ проблем . Бях стигнал до момента да търся столове като тези дето продават в Технополис за масажи по 1200лв, но без "моторчетата". След това видях като този дето имаш ти, видях че са и с размери.. Би ли дал някаква информация като цени, удобство и т.н. Иначе ето линк с галерия http://barbaron.kvartira.bg/galeria.html |
Според мен този тип столове са много добро решение за колони с ниско разположени високоговорители. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sasho Tashov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 3:49 pm Заглавие: |
|
|
Едно уточнение към изчерпателния пост на Нанко. На страницата, посчена по-горе пише за размер на "столовете" 40-45см. Това е повече от ясно, че е малко. Хубавото е, че производителите предлагат изработване по поръчка и на други размери.
Добре ще бъде ако някой има повечко познания по темата да разясни вида на материала вътре (като гледам е нещо като перлитени топчета) и евентуалното му качесто и издръжливост. Радвам се че темата бе подновена и дано скоро се сформира добър каталог на такива благини... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Много ясно... като ти дойде приятелката на гости ще трябва да я настаниш на удобно и меко местенце. Би било егоизтично да има само един слушателски стол ,но едва ли е лошо ))) Продължаваме да търсим и да чакаме предложения... а ако някой пожелае може да публикува снимки. И също така поради DIY насочеността на сайта ,ще бъде безкрайно интересно мнения или проекти на тема Как да направим сами Аудиофилкият си стол
Благодаря ви предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AlexKame трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Ето ви един хубав:
Познайте защо  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rusin Atanasov има опит

Регистриран на: Oct 20, 2005 Мнения: 320 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
А тези красоти от поста на Нанко не могат ли да се поръчат освен тях и нещо като канапе или малък диван. Аз поне не видях на сайта на производителя им нещо такова. _________________ Made in home!
www.opelclub-bg.com/forum |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 10:54 pm Заглавие: |
|
|
@Simonov: По каталог размерите са следните- 100 - 110 см. в диаметър на 40 - 50 см. височина. Точно цената на тези, които си посочил е 160лв.
http://barbaron.kvartira.bg/index.html е точния линк на каталога. Там ще видиш размери, видове плат и съответните цени. В момента нямам една стотинка заради ремонта в нас, но събера ли ще се обадя да питам за максимално допустимите размери и съответно цени.
Ако някой от вас има възможност ще бъде добре да иде да ги види на живо. Адреса е София ул.Рачо Димчев № 6, ет. партер или тук |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 10:18 am Заглавие: |
|
|
Мисля че открихме аудиофилския рай откъм столове/дивани . Всички размери дивани се разтягат много привлекателно Ето вижте ги: http://novdombg.com/index.php?promo
Пример:

Последната промяна е направена от Sasho Tashov на Чет Яну 31, 2008 12:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 11:12 am Заглавие: |
|
|
Не мисля че си оправдават цените. Пробвах им двата топ модела в магазина им преди няколко месеца когато бях тръгнал да търся ... _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|