Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pavelvasilev чете

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 11:34 am Заглавие: Здравейте! Съвет при избор на истински СД плеър |
|
|
Здравейте,питането ми е към професионалистите тук искам да купя нов СД плеър само за музика обикновените СД формати БЕЗ двд,мп3 и т.н. Засега съм се ориентирал към harman/kardon като марка.? .благодаря предварително за съветите ви!
Да допълня става въпрос за нещо наистина качествено а не от тези за по 50-100-тина левчета! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Gekov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Здравей,
Извини ме, че се намесвам в темата ти, тъй като съм далеч от "професионалистите"... Потърси, имаше една много хубава тема тук в която се говореше как плейър, произведен в средата на 80-те години, отнесъл без особено притеснение, плейър на известна хай-енд марка за няколко хиляди лева. Естествено че, въпросният плейър е бил основно модифициран, но мисълта ми е, че на твое място бих инвестирал в някоя по-стара машина от висок клас (например някое Сони с TDA1541 или Burr Brown 56/ и бих се доверил на Аспарух, да я изкорми и преправи
Прочети това....
Много е показателно какво има под капака на новите и скъпи аудио машини....
Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Alexander Gekov написа: | Прочети това....
Много е показателно какво има под капака на новите и скъпи аудио машини....
|
Прекрасно четиво за търговците на "маркова" аудио техника, напъплили напоследък форумите тук... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikikoz има опит

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 1:58 pm Заглавие: Моето лично мнение |
|
|
Присъединявам се към написаното от Александър. Пропоръчвам Филипс CD 960, ползвам съм го...много добър звук и най-важното има много "материал" за ъпгрейд. DAC/а е 1541 а транспорта е CDM 2 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavelvasilev чете

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 2:06 pm Заглавие: Благодаря за ценния материал |
|
|
Много благодаря за ценния материал който ми дадохте да прочета, сега разбирам на колко светлинни години е разликата между в случая Vincent CD-S6 и сегашните сд двд-та които вътре има едва ли не само диодче с сравнение с Vincent-а.
Дали е възможно да го намеря въпросното сд тук в бг или трябва да обикалям по оказионите  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikikoz има опит

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavelvasilev чете

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 3:36 pm Заглавие: |
|
|
Намерих въпросния плеър препоръчан ми от вас Vincent CD-S6 в един магазин намиращ се до гърба на спортната палата,ще ходя да го прослушам да видя дали си заслужава за цената си от 2500 лв
Все още приемам съвети и препоръки  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikikoz има опит

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 3:42 pm Заглавие: нещо не си разбрал ми се струва |
|
|
май че не си разбрал какво е написано, не ти се препоръчва да купуваш тоя плеър ами точно обратното..според мен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rumen Suvandjiev BG Audio Team™

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 5:03 pm Заглавие: |
|
|
pavelvasilev написа: | Намерих въпросния плеър препоръчан ми от вас Vincent CD-S6 в един магазин намиращ се до гърба на спортната палата,ще ходя да го прослушам да видя дали си заслужава за цената си от 2500 лв
Все още приемам съвети и препоръки  |
Прочети внимателно статията, а ако не знаеш добре английски, помоли някой да ти я преведе!
Въпросният Vincent CD-S6, за който се каниш да дадеш 2500 лв е китайски боклук, изпълнен по неграмотна схема, пълен с части - менте. Никой не ти го е препоръчвал - статията е именно да предпази такива като теб от "данък глупост"! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavelvasilev чете

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 5:36 pm Заглавие: Изложих се... |
|
|
Знам малко английски и явно наистина не съм разбрал изложих се
Добре че ми казахте останах с пвпечатление за обратното че едва ли не е най-доброто решение
Ще накарам мой приятел да ми го преведе всичко и точно за да знам от какво да се предпазя при покупка на качествено сд |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavelvasilev чете

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 9:26 am Заглавие: |
|
|
Какво мислиш за CD harman/kardon? цената му е около 700 лв |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel Gekov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 9:44 am Заглавие: |
|
|
Тук май настана голямо объркване. Ще се опитам да обобщя препоръките, за да е всичко пределно ясно:
1. НЕ купувай въпросния плеър (освен ако не искаш да се наслаждаваш на красивия дизайн);
2. Ако искаш да купиш нов добър плеър ти трябват много пари;
3. Ако искаш добър плеър на добра цена - потърси на старо предложените ти модели;
4. Ако се затрудняваш в избора "на старо" помоли някой да те консултира - в случая, най-добре би било това да е човекът, който ще прави евентуалният мод след покупката.
Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pavelvasilev чете

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 11:51 am Заглавие: |
|
|
Angel Gekov написа: | Тук май настана голямо объркване. Ще се опитам да обобщя препоръките, за да е всичко пределно ясно:
1. НЕ купувай въпросния плеър (освен ако не искаш да се наслаждаваш на красивия дизайн);
2. Ако искаш да купиш нов добър плеър ти трябват много пари;
3. Ако искаш добър плеър на добра цена - потърси на старо предложените ти модели;
4. Ако се затрудняваш в избора "на старо" помоли някой да те консултира - в случая, най-добре би било това да е човекът, който ще прави евентуалният мод след покупката.
Успех. |
Благодаря за изчерпателния отговор точно това исках да чуя,ще ви кажа щом се спра на определено сд. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|