Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 1:04 am Заглавие:
Ivelin Braikov написа:
А тези лоутъри в какво ги слуша?
Те си имат озвучителни тела, които са включени в цената между другото, но тъй като е напълно изключено да се кача в самолета с две 100+ килограмови хорни взимам само говорителите, а ОТ ще си направя нови тук.
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 10:52 am Заглавие:
mtroll написа:
Ау мерси за линка! Аз съм малко новобранец тука, сори - веднага плъзвам да се образовам по другите теми.
В сравнение с тез неща дето се виждат там аз съм си жив лаик. По-добре да не ги чувам на живо че лесно се зарибявам, а това се отразява поголовно зле на семейният бюджет
Това да не слушаш нещо хубаво само защото може да ти хареса, а да не можеш (искаш) да си го позволиш е огромна грешка!
Не я прави! _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 8:28 pm Заглавие:
Nanko Rusev написа:
Това да не слушаш нещо хубаво само защото може да ти хареса, а да не можеш (искаш) да си го позволиш е огромна грешка!
Не я прави!
По-скоро ситуацията е продиктувана от факта че трябва да реша дали да купя лаутърите преди да се прибера в БГ и чуя етърите.
Допускам че е възможно етърите да са по-добри. Това го казвам не с дисреспект, а просто защото през целият ми съзнателен живот досега не бях чул нещо което да се сравни с тия пусти лаутъри. Усещането е като цял живот да си гледал черно/бял телевизор и някой да ти е показал как се вижда на цветно
Като се има предвид че едва ли скоро ще ми се отвори подобен шанс да купя лаутъри в такова състояние за такива пари, просто предпочитам да ги взема, отколкото по-късно да съжалявам и цял живот да си казвам "ех ако бях купил онез лаутъри..."
Така разсъждавам аз в общи линии, може и да не съм прав естествено.
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 8:55 pm Заглавие:
mtroll написа:
По-скоро ситуацията е продиктувана от факта че трябва да реша дали да купя лаутърите преди да се прибера в БГ и чуя етърите.
Допускам че е възможно етърите да са по-добри. Това го казвам не с дисреспект, а просто защото през целият ми съзнателен живот досега не бях чул нещо което да се сравни с тия пусти лаутъри. Усещането е като цял живот да си гледал черно/бял телевизор и някой да ти е показал как се вижда на цветно
Като се има предвид че едва ли скоро ще ми се отвори подобен шанс да купя лаутъри в такова състояние за такива пари, просто предпочитам да ги взема, отколкото по-късно да съжалявам и цял живот да си казвам "ех ако бях купил онез лаутъри..."
Така разсъждавам аз в общи линии, може и да не съм прав естествено.
Е щом е така, взимай ги Пък после ако ти хареса нещо повече - правиш ъпгрейд ... така е в аудиото до безкрай .. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Пуснато на: Пет Мар 21, 2008 12:43 pm Заглавие:
Позволявам си да направя едно предложение, което за мен е по-разумно - ако е възможно ангажирай (дори и с цената на малко капаро) Лаутерите, но не ги купувай преди да чуеш Етерите. За около 2/3 от цената, която си договорил, можеш да имаш чифт Етер 6, от който ти "омекват" не само колената, а и душата.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети