Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Здравейте!
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> Хорни и ТЛ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hAker4e
чете

Местожителство: Видин

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2008 12:29 pm    Заглавие: Здравейте! Отговорете с цитат

Първо казвам здравей на всички маняци в форума! Нов съм в форума и смятам, че е редно да ви се представя, пък после ще минем по същество. Не намерих раздел за новаци, но понеже съм се "запалил" по хорните сметнах за добре да я постна тук. Казвам се Георги, и believe it or not съм на 13 години(тази година правя 14) и съм много запален по аудиото(домашно и кар) Роден съм и живея в град Видин. Имам 2 колони old school Теchnics SB-3130, усилвател Pioneer SA-408, tuner и cd-player Тechnics (имам и усилвател техникс, но той е много слаб за колоните, макар, че е комплект с тях) Знам, че не са върха, и че тук са само ХайЕндисти, но за моята възраст са си хубави. Та по същество, вчера ми пристигнаха Визатонките БГ13, решил съм да правя хорни, без никакъв опит, само с едноседмично четене в този форум, просто за КЕФ. Тъй като не съм про и не мога да си изчисля сам колко да ми е голяма устата, ще ползвам този чертеж и се надявам да стане добре. Тъй като съм 7 клас, а знаете, че след 7 клас има важни за средното ми образование изпити и почти нямам никакво свободно време, но всяка свободна минута, ще бъде оползотворена в правене на ХОРНИТЕ Super Very Happy

Последната промяна е направена от hAker4e на Чет Мар 20, 2008 10:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bachelor
има опит
има опит

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2008 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей! Smile

BG13? Той проекта е за FR13... Между ТЛ и Хорна има разлика Smile Похвален ентусиязъм, но не става само с една седмица четене в форума Wink Цикъла от проектирането до изработката на изделието, не е лесна работа, особено за средно статистически 14 годишен Wink Моя съвет е да не бързаш с аудиото и да обърнеш внимание на училището. Трупай опит и чети повечко... Имай търпение, защото няма да стане с щракване на пръсти Wink Ако имаш желание ще стане. Можеш за начало да направиш някой от проектите в форума, но дори и реализацията на готов проект не е толкова лесно занимание. Тя също изисква време, усилия, знания, някакъв опит и инвестиция Wink Не искам да убивам желанието ти ни най-малко, но настоящия форум, изисква поне някакви основни познания.

Поздрави! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2008 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Теодор има проект за БГ13. Ако не се лъжа даже пусна чертежите.

А опит без да прави, не виждам как ще натрупа.

Bigger is Better !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
hAker4e
чете

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2008 7:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз на ученето бая време отделям, но имам и 1-2 свободни часа за хоби Smile Чета от 1 седмица в този форум, но това не трябва да означава, че не съм чел в други форуми, не съм чел книги за аудиото и не съм се ровичкал в нета търсейки информация като луд, била тя любопитна или "поучаваща" (така да го кажа Laughing)Wink Нямам опит с хорните, иначе съм направил 2 кутии(за нискочестотен говорител) и две колони. Но за всичко си има първи път, не е ли така Smile

п.п
Цитат:
Теодор има проект за БГ13. Ако не се лъжа даже пусна чертежите.
Търсих в раздела Хорни и ТЛ, ползвах търсачката на форума, но не намерих, ще може ли линкче Embarassed
Върнете се в началото
Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2008 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hAker4e написа:
Търсих в раздела Хорни и ТЛ, ползвах търсачката на форума, но не намерих, ще може ли линкче Embarassed

Линкче Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bstbst
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bachelor написа:
Здравей! Smile

BG13? Той проекта е за FR13... Между ТЛ и Хорна има разлика Smile Похвален ентусиязъм, но не става само с една седмица четене в форума Wink Цикъла от проектирането до изработката на изделието, не е лесна работа, особено за средно статистически 14 годишен Wink Моя съвет е да не бързаш с аудиото и да обърнеш внимание на училището. Трупай опит и чети повечко... Имай търпение, защото няма да стане с щракване на пръсти Wink Ако имаш желание ще стане. Можеш за начало да направиш някой от проектите в форума, но дори и реализацията на готов проект не е толкова лесно занимание. Тя също изисква време, усилия, знания, някакъв опит и инвестиция Wink Не искам да убивам желанието ти ни най-малко, но настоящия форум, изисква поне някакви основни познания.

Поздрави! Smile

Не знам каква е възраста ти, но не ти прави чест така да обезсърчаваш детето! Какво значи да не бърза с аудиото, или "средностатистически"???
От изказването ти съдя, че може би на неговата възраст не си имал възможност да се занимаваш с това което си искал!
Ще спра до тук, защото ако продължа, може да те обидя Wink Wink Wink

Поздрави и извинявай!
Върнете се в началото
bachelor
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 12:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bstbst написа:

Не знам каква е възраста ти, но не ти прави чест така да обезсърчаваш детето! Какво значи да не бърза с аудиото, или "средностатистически"???
От изказването ти съдя, че може би на неговата възраст не си имал възможност да се занимаваш с това което си искал!
Ще спра до тук, защото ако продължа, може да те обидя Wink Wink Wink

Поздрави и извинявай!

Целта ми не е да обезсърчавам момчето, както споменах в края на поста си. Може да съм прекалил с някои изказвания. Относно заниманията ми, когато бях на неговата възраст - Занимавах се с това което исках, но това няма нищо общо с изказването ми Smile Взимам си бележка и спирам до тук, за да не цапаме повече темата Smile

Поздрави. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Evelina Milusheva
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз много се кефя, че си се запалил. Явно си учиш и уроците, предвид липсата на правописни грешки в поста ти Twisted Evil

Определено хора като Момчил надъхват яко, затова дерзай Smile и успех в борбата с кандидатстването! Ако се класираш в София, познай какво те чака Laughing Cool

Министерство на звука
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
hAker4e
чете

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този уикенд мислех да оразмеря плоскостите за хорните, но неочаквано разбрах, че ще имаме гости от С'рбия за целия уикенд, което прави "полуосъществаването" на проекта ми НЕВЪЗМОЖНО. Sad However другият уикенд съм на линия... i hope so... Rolling Eyes

Evelina Milusheva написа:
Aз много се кефя, че си се запалил. Явно си учиш и уроците, предвид липсата на правописни грешки в поста ти Twisted Evil

Определено хора като Момчил надъхват яко, затова дерзай Smile и успех в борбата с кандидатстването! Ако се класираш в София, познай какво те чака Laughing Cool
Благодаря за подкрепата на теб и на всички останали. Решил да остана във Видин, дори и да ми стигне бала за София. Иначе какво ме очаква, ако не е тайна Laughing Иначе аз си ходя в София редовно Smile
Върнете се в началото
StefanStefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 11:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като си хакер виж, ако натиснеш бутона "edit" какво ще се получи Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> Хорни и ТЛ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети