Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Румене, малко не те разбрах, ако твърдиш, че ще ги различиш на уред 100 в едно за 100лв, то те признавам като човека ухо. Лично аз съм прбвал и нищо не успях, докато на най-смотаните Кода Аудио ( около 250лв ресивър 5.1 и голоните му ) успях да фана разлика между мп3 и lossless формати.
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:13 pm Заглавие:
rusnache написа:
Румене, малко не те разбрах, ако твърдиш, че ще ги различиш на уред 100 в едно за 100лв, то те признавам като човека ухо. Лично аз съм прбвал и нищо не успях, докато на най-смотаните Кода Аудио ( около 250лв ресивър 5.1 и голоните му ) успях да фана разлика между мп3 и lossless формати.
Хващат се и на уред 100 в 1, хващал съм продавани пиратски дискове преди години за аудио, че са мп3 на 2.1 колонки от компютър, просто бях близо до тях и познах мп3-ката,
ти ги хващаш на усилвател за 250 лв, а сега си представи какви разлики се чуват на много по-скъпа система
Регистриран на: Oct 18, 2005 Мнения: 763 Местожителство: София,Люлин
Пуснато на: Пет Мар 28, 2008 2:29 pm Заглавие:
rusnache написа:
Не само аз, но и доста други хора от форума ще ти различат mp3,wav и винил (особено винил!) дори на колонки за компютър Просто звукът от винила или качествения WAV ИМА ДИНАМИКА, а тя се хваща на почти всеки звукоизточник,звукоизлъчвател и прочие, а шибаната mp3-ка има чисто и просто един плосък,сух и посредствен звук. _________________ Истинският меломан е този, който като чуе женско пеене в банята си долепя ухото към ключалката, а не окото.
И това е така, но съм слушал разни ситеми дето не мога да различа мп3 от друг формат.
Може и да не съм кой знае колко добър слушател. Пък и първото ми мнение беше образно казано.
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 7:59 pm Заглавие:
rusnache написа:
И това е така, но съм слушал разни ситеми дето не мога да различа мп3 от друг формат.
Успех.
...ми ние тук от такива системи нито се интересуваме нито обсъждаме . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети