Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Браво за статията. Имаш ли някоя по-елементарна практическа схема за експеримента? Интересно е как може да се съчетае с права връзка, за да не е тя в клас B и да има малко по-добра симетричност?
Последната промяна е направена от altium на Нед Юни 15, 2008 8:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 8:50 pm Заглавие:
За съжаление схемите за активен биаз са сравнително сложни. Тези които съм дал са от най-опростените, които съм срещал. _________________ "Не съм достатъчно млад за да знам всичко" Б. Шоу
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 4:20 pm Заглавие:
Привет!
Решението в крайните стъпала на Revox B251 от този тип ли е?
Не че съм се прехласнал по него, но ми се наложи да се "сбориме"!
Той, Даниел помогна преди време за което благодаря, сега други неща му правя. Като цяло работи...
Има малък проблем в stand-by режим. Та от там и се зарових в това non-switching, classAB решение. Даже Studer си го наричат class A-B
Това му е блоковата схема... доста се е потрудил "чичко Вили"
Спор няма, Шапки долу!
btw, ако някой го интересува, мога да му изпратя ServiceManual-a
с достатъчно висока резолюция.
Там има кратки обяснения на "нещата" _________________ <object width="728" height="90"><param name="movie" value="http://media.kiva.org/SoOnCycle_banner5.swf"></param><embed src="http://media.kiva.org/SoOnCycle_banner5.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="728" height="90"></embed></object>
Последната промяна е направена от kpahlev на Вто Апр 22, 2008 8:00 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
извинявайте ще намеся едни силно греещи кофти срирещи усилватели на Техникс те имаха компютръно контролиран клас а ако някой го интересуват имам схемите на тези модели от ранните '80
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети