Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 4:37 pm Заглавие: Предложения за "тапи" . |
|
|
Навярно на всеки по-запален музикален фен му се е случвало да изпадне в ситуацията ,при покупка на поративно аудио,да не бъде доволен от слушалчиците.
Бихте ли дали своите препоръки за качествени мини слушалки тип "тапи" . Слушах какви ли не мп3 плеърчета от... до.. и дори прехваленият iPOD звучи ужасно посредствено
Моят е на Криейтив нано зен.. дъра бъра и направо ми идва да стъпча проклетите тапи които пищат яко в ниските среди ,а височките са супер зле )))
Та така... помагайте!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nanko Rusev има сериозен опит

|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 5:39 pm Заглавие: Re: Предложения за "тапи" . |
|
|
Shure _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivelin Braikov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Кои айподски тапи си слушал?
Има едни със силиконови накрайници - те са най-приличните. Около 130 лв. са.
Само че не е ясно дали ще свирят добре с твоя плеър...  _________________ This is no offence, but... you are a robot, aren't you? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikolay Kolev трупа сериозен опит

Регистриран на: Feb 26, 2005 Мнения: 510 Местожителство: ХАРМАНЛИ ; София
|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Адаш слушал ли си на сони ериксон w800i тапите, ако не си аз имам два чифта. Към 1 ще съм в София, ще мина да ти оставя единия да ги послушаш ако проявяваш интерес. _________________ Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simon има сериозен опит

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivanre чете и пита

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobalan трупа сериозен опит

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 7:00 am Заглавие: |
|
|
sennheiser.com имат няколко серии "тапи" - всичките ги има на склад в Динакорд - България. Не звучат като големи слушалки, но от малките според мен са ягодката на ...... тортата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cocobongo чете
![]()
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 2:56 am Заглавие: доста прилични тапички |
|
|
Здравейте и от мен!Ето моето предложение за перфектен звук от слушалки тип ''тапи''....
Доста време си търсих качествени слушалки за СД-то които да вадят силен бас и качествен звук,без да издъхват при максимално усилване,и мисля че тези тук се представят отлично за цената си от 15лв. !!!Марката е -A4tech-на мен лично нищо не ми говори но се оказаха много качествени!Това естественно е лично мнение,пробвайте ги наистина са страхотни!!!Купих ги от магазина на ГЕРМАНОС на ''Витошка'',малко преди магазина на ''ЛЕВИС''!Продват се и в магазина за GSM апарати на ''Т-маркета'' в Люлин-10!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikolay Savov BG Audio Team™

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Реших си проблема със тапичките и понеже стана спонтанно докато бях в техномаркет останах направо очарован от пълната звукова картина... РАЗТЪРСВАЩИЯТ БАС.... да разтърсваш бас от едни миниатюрни тапишончета които ми се навряха чак до мозъка ))))) толкова дълбоко че се стреснах.. а меките сладки гумички са толкова финни и готини на пипане ,че строго се конкурират със гърдите на някоя мълчалива похотлива блондинка ))))) ех май няма такава НО важна е Емоцията )
Силно ги препоръчвам на всеки който иска да подобри MP3-йката си или там квото има Марката е Американска и се казва RAZER или RAZERPRO... В бяла кутийка със страхотно калъвче. Логото представлява подобие между 3 змии и три жака ))
Яки са наистина Жестоки.
ето и линкче http://www.razerpro.com//index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=47
Благодаря и на другите за съветите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boqn Nikolov има известен опит

![]()
|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 8:47 am Заглавие: |
|
|
Марката Razer ги слагат за най-добрия разработчик за слушалки за видеоигри.Не се учудвам,че Николай е останал впечатлен от тях  _________________ Когато има толкова случайности, търси закономерност. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KoLsPiRatoR чете

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Да попитам сега - значи понеже се колебая между 3 модела тапи които да си закупя за плеъра ми който е Creative Zen 8 GB - искам да попитам дали някой има впечатления от въпросните модели слушалки.
Моделите са:
Audio-Technica ATH-CK7
Denon AH-C551K
Ultimate Ears Super-fi 5 EB
Моля ако някой притежава един от 3те модела слушалки да пише по поуста ми. За което благодаря предварително.
Принципно поради ограничения в Бюджета за сега съм се спрял на А-Т АTH CK7 или C551 на Денон. Въпроса който ме гложди спрямо Денона е как се справя той с високите среди и високите и дали може да се намери и закупи в България? Мерси за отговорите ви. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|