Bulgarian Audiophile Society
Добре дошъл, непознат! Можеш да се регистрираш безплатно тук!
Имай предвид, че този форум не е за начинаещи!

Навигация
·Начало
·Форуми
·Публикувай статия
·Моят акаунт
·Upload
·Download
·Архив
·Връзки
·Класация
·Теми
·Gallery Галерия
·Нова Галерия
·Конвертор на кирилица

Реклама

Онлайн магазин

Галерия
·Галерия
·Енциклопедия
·Пропаганда

Реклама от Google

Login
Псевдоним

Парола

Не сте се регистрирали?
Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име

Forums

Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 Форума на БГАУДИО се премести на нов адрес.
 продавам CD Philips CDC 745 за 40 лева
 Philips CD960
 Продавам две 6" ви басчета
 Продавам дек Technics RS-BX404
 Продавам тунер Technics ST-G460
 Как го прави Олег Рулит
 Продавам транзисторен ресивър JVC за 140 лева
 Купувам лампомер TESLA BM215A
 Продавам усилвател със субуфер 8" Megavox
 Пусни своя глас!Бъди пич!Бъди Българин!
 разпродажба 12",15",18" говорители
 Използване на 24 битов сигнал в SpectraLab
 Търся Fostex fe 126
 Китосване или рязане ?
 МОЯТ ПОСЛЕДЕН ЛАМПОВ УСИЛВАТЕЛ
 Продавам активен суб Harman/Kardon с дефект
 Пустите му АМЕРИКАНЦИ
 Подкрепете и този форум...

bgaudio.org Forums

www.bgaudio.org :: Преглед на тема - Royal Raymond Rife
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   Потребителски групиПотребителски групи   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Royal Raymond Rife
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 57, 58, 59  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
karutzar
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2008 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е схемата на запъра на 727Hz . Конденизатора на краче 3 трябва да бъде танталов
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
npn
отстранен

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2008 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря човече, но ме интересуваше номера с йода, а copy/paste-то
вече го има като линк в постовете отпреди 2-3 месеца.
В PDF файла, към който беше дал линк има схема на импулсен електромагнитен излъчвател с бобина, на която обаче не са посочени размерите и броя на навивките, малко по-късно попаднах на разширената версия с описание на бобината.http://rife.de/files/epearticle.pdf
Между другото, ако сте забелязали в програмата Frex16, са дадени хомеопатични формули, например Arnica.Това ми дава повод някой ден да отворя дума за метода на лечение, който прилагат отскоро едни мои познати.Електронен биорезонанс или ел.хомеопатия.
Очаквайте включване и бъдете здрави Very Happy
Върнете се в началото
VITAN
има сериозен опит
има сериозен опит

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 3:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Каруцар, тук май стана скучно: http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=860
Пък и не е закотвено...., проблем.
Много от "теническата страна" на последните ви постове може да бъде лесно оборено, но ми омръзна филма "Бързи и яростни". Ще се спра само на следното:

- Оня PDF с честотите на 27 МHz - автора прави акробатики със скоростта на светлината, после си признава, че не е изобщо в час с радиочестотната плазма. Сега си правел генератор, па после щял да експериментира. Често срещано....

- Схемата ми у с бобината яко "издиша" за целите, които си е поставил.

- Борим се с Матрицата, а използваме нейния инструментариум. Една лъжа, дори и повторена 1000 пъти никога няма да стане истина. Виж за "масите" това е валидно.
Никога не може да има равенство между Райф и Х. Кларк. Нито са от една и съща величина, нито това което са постигнали е сравнимо. Кларк безпроблемно си продава, света я приема. Чудно що света още мре, а не я взема на въоръжение. Май има защо. Ток в зъболечението се използва, още когато Х. Кларк е билааа....., да не казвам къде.

- Когато машината на Хоиланд (стигаща до ВЧ чрез умножение на НЧ) дефектирала, се изпочупили само стъкленици с определена форма и стъкло! Но не всички стъкленици. Т.е. ако и да са изтрепани всички култури, резонансния принцип си действа. Много хора се съмняват в какво ли не за д-р Райф, а той е документирал педантично всичко. Има много запазено аудио, рукописи, документи, снимки и филми!! Да има само кой да се рови.Има и 2 CD-та с невгови архивни аудиозаписи в които много, включително и това с чупенето е разяснено. Тук-таме от CD-та има извадки в писмен вид. Та машината е почнала да излъчва носеща с 1 честота, която била модулирана. Трепела бацили, но трепела и морските свинчета!!! Т.е. трепела всичко наред.
Всички покрай д-р Райф си мълчели, защото имали нещо в главата си и знаели, че Матрицата лесно ще обезакости делото им за това. Ефекта на трепането престанал, когато носещата вече била модулирана с 2 честоти (за които не съм срещал никъде инфо). А това, че било счупено само едно съкло, може да се обясни със насочения ефект на Райф лампата. Тя излъчва насочени ел. лъчи с разход на лъча от 45 градуса. Нещо като да си светиш с фар и от светлото петно от най-ляво до най-дясно да има ъгъл 45 градуса.

Както казах "Бързи и яростни" ми омръзна и само гледам сeир.
karutzar
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm    Заглавие: Кларк Отговорете с цитат

Витан, матрицата работи на високи честоти. Само високи - липсват и основните под 20 Hz. Човешкия мозък реагира на честоти под 20Hz. И е много чувствителен в реакциите си. Laughing Там някъде - между 1 и 20Hz има т.нар. "Дяволска честота", която е била използвана от Гестапо по хитлерово време. Въздействието и е ужасно не само за човешката психика, но и физика. Унищожителна е. Това се знае не само от "службите", но и от военните. И не от вчера. За добро или лошо точната цифра в Hz зная и аз. Имам и плугина за да внедря всякакъв звук, правейки го "безшумен, във всякакво аудио. (Недообмислено го пратих на админа на Хнет - Alien, за което съжалявам сега)
Зрънцето истина се намира в чувал с жито - трудно е да се намери. Матрицата пуска тонове дезинформация не само по нета.
Витан, ако следиш конгресите на Райф технологията би ти направило впечатление, че всички изказващи се се "бият по гърдите" в стремежа си да докажат "колко гениални" са техните изобретения и естествено да ги продадат добре. Маркетинг - нищо повече.
Има само един, който не си прави маркетинг, а говори за болестите на хората и начина за тяхното излекуване. Това при почти всички конгреси е д-р Хулда Кларк. Това, че си е продала © на името си е отделен въпрос. Може би въпрос на оцеляване в Матрицата.
По този повод много добър пример е хомеопатията. Там има 3 школи - френската, английската, и немската - на д-р Рекевег. Последната е истинската (Thanks Hitler for that) - другите са пласибоефект. И латино сериали... Laughing
Във филма (линковете по-горе - но изисква регистрация) журналистката попита за факта дали има универсална Райф вибрация. Да, имало, всички негови сътрудници са я знаели, били две - едната носеща на другата, но така или иначе никъде не е описана, или инфото за нея е откраднато по същия начин както са крали частите на неговите микроскопи. Мошеник произлиза от името Моше, което от своя страна е галено на Мойсей - извлечения то вода (това е превода)
Тези Моше_ници днес са по-яростни от колкото в миналото. Защото знаят, че не им остана много време. Но това е вече друга тема.
Запъра на 30 000Hz на Кларк работи безотказно, днес се продава 1КHz запър претендиращ да е на Кларк - много се съмнявам в неговите "лечебни" свойства. Въпреки, че Кларк говори, че всяко позитивно електричество между 5 и 10 волта "върши работа". Мойт е на 2128Hz - работи безотказно - на 18 волта.
Дидо и npn свършиха чудесна работа...
Моите поздравления - 10Х
Върнете се в началото
npn
отстранен

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Karutzar, не се връзвай на Витан, на него или му се плаща за тези постове или не разполага с необходимите средства за експерименти.Приеми го като Карлсон, който живее на покрива, долита от време на време да ни развесели. Wink .Казвам го без лоши чувства!
По въпроса за носещите честоти, ако изобщо има такива съм склонен да приема, че са над 1Mhz.Причината е, че във филма за Райф се казва, че честоти до 1 мегахерц минавали покрай клетките, но не и в тях.
Дали е истина това твърдение?Ами ако е нарочна манипулация.Думите не излизат от устата на Райф, а от някой си артист.Прав си за дезинформацията.Точно за това човек трябва да има достатъчно енциклопедични знания, за да може максимално да отсява зърното от плявата.
По въпроса за бинауларните честоти и "Дяволската честота", ще кажа следното. До преди известно време по една пловдивска радиостанция, наречена "Радио Атлантик" се чуваше постоянно един гаден нискочестотен звук, това може да го потвърди всеки, който е слушал това радио, а това са много хора.Мислех си, че го правят за да не си записват хората разни песни, но фактът, че не се чуваше само по време на музиката, показва друго. Тогава не бях чувал за бинауларните звуци. Ако бях, щях да направя записи.Съмнявам се, че са правили експеримент. Това радио се слуша от определени хора, млади хора и много от тях ползват слушалки.Звукът беше много нисък и предполагам не се е усещал дразнещо със слушалки. Иначе аз имам две програми за бинауларни звуци "Brain wave generator" & "IDoser". Ефект има.
Към Витан:
Цитат:
Чудно що света още мре

Щото мисли като теб!
Върнете се в началото
karutzar
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Нед Апр 27, 2008 2:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

npn, BrainWave Generator е №1. Програмата е направена от финландец. Не ме питай защо разработката на програмата е прекъснато - от кои и защо? Програмата е близко до съвършенство. IDoserа е фалшификат (поне от мой личен опит мога да го кажа) - нямаш достатъчно контрол в/у нея - въобще там става въпрос за парички, чийто възвръщаемост е под съмнение. (За да не кажа че не работи)
Презетите, които са на страницата на BrainWave Generatorа са
1. Старички
2. Много не дават нужния резултат
3. Шумановия резонанс отдавна не е 7+ херца - сега е между 12 и 13 херца и се покачва (много от презетите са базирани върху шумановия резонанс).

Тъй като съм един от "създателите" на презетите за мелатонина (работят страшно) мога да кажа, че работещи презети могат да се намерят само в един форум - защитени с парола - нови членове не се приемат отдавна), някои работещи могат да се намерят в http://bwgen.aday.net.au/
http://www.lunarsight.com/freq.htm
и в една гуугъл група.
Това инфо за радиото в Пловдив не го знаех. Според мен е било малко аматьорско. Бинауралния звук може да се внедри в аудиото при това въобще да не се чува от човешкото ухо, но мозъка си го възприема. Начина на правене на такова аудио е фасулско елементарен за човек про в студиото. Както и компресираните звуци. Bose бяха първите да го направят, и днес всички аудио техники на пазара (усилватели) са с компресиран звук. Което въобще не е странно имайки се на предвид целите, които комуноидските ОПове (ОП - Органичен Портал - животински души в човешки тела) трябва постигнат.
http://www.lunarsight.com/freq.htm
http://karutzar.blogspot.com/
Върнете се в началото
Georgi_Georgiev
има опит
има опит

Местожителство: София/Ловеч

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

По колко минути пускате всяка честота за Грип(Influenza)?
В програма Frex16 пишеше да използвам всичките честоти за общо време от 5 минути, само ако е необходимо, повече. Така ли да го правя, или да си ги пускам по 3 минути всяка?

Поздрави,
Георги
Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

karutzar написа:

Тъй като съм един от "създателите" на презетите за мелатонина (работят страшно) мога да кажа, че работещи презети могат да се намерят само в един форум - защитени с парола - нови членове не се приемат отдавна)
...така ли помагате ?
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
npn
отстранен

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Georgi_Ivanov написа:
По колко минути пускате всяка честота за Грип(Influenza)?
В програма Frex16 пишеше да използвам всичките честоти за общо време от 5 минути, само ако е необходимо, повече. Така ли да го правя, или да си ги пускам по 3 минути всяка?

Поздрави,
Георги

Всяка от изброените се пуска по 3 минути.Ако някоя трябва да е повече, в коментара го пише.Нищо сложно. Имаше една комбинация която изискваше всички по 5 минути, ама пак си го пише.
Върнете се в началото
karutzar
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 12:21 pm    Заглавие: ...така ли помагате ? Отговорете с цитат

Цитат:
...така ли помагате ?

Кажи ми какво ти трябва и ще ти го пусна по мейл.
Проблема се състои в дезинформацията. Затова и форумите са закрити (поне някои сектори в тях) за "чужди очи". Матрицата (и нейните служби) постоянно пускат зловредни презети. Говоря за BrainWave Generatorа. Някои от тях могат да доведат до психични разстройства. Трябва да си наистина много добре запознат с метода при бинауралните звуци за да различиш зловредния и фалшив презет. Има и друг проблем - Шумановия резонанс. Всички презети базирани на този резонанс не действат вече.
Има и нещо друго. Не можеш да принудиш мозъка си да произведе даден хормон (или да даде команда за това към друг орган) без да нарушиш хормоналния баланс. За това трябва доста време да се "подковеш" със знания за да не стане грешка.
Лично моето мнение по въпроса винаги е било, че трябва да се синхронизират Райх, Кларк, и бинауралните звуци в едно. Това според мен е медицината на бъдещето + хомеопатията.
Върнете се в началото
npn
отстранен

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е предговорът на книгата на книгите
================================================
От незапомнени времена болния човек е заложник заради парите си.Докторите и дори примитивните знахари и лечители се обграждат с тайнственост, използвайки различни билки или химически вещества и заклинания или "прогнози", за да му помогнат да оздравее.Днес медицинската индустрия (докторите и техните снабдители и застрахователи) заемат съществено място на пазата на труда.Няма ли да бъде по-добре, ако всички те се върнат към градинарството или някое друго просто и полезно занимание? няма ли да е чудесно болните да се присъединят към тях?
Най-обещаващото откритие, описано в тази книга, е способността на електричеството да унищожава вируси, бактерии и паразити. Значи ли това, че можете да отмените посещението си при вашия лекар? Не.Унищожаването на всички нашественици няма да ви накара да се почувствате добре веднага. Но при следващото ви посещение при вашия лекар той ще намали, а няма да увеличи лекарствата ви.
Може би мислите, че такова откритие трябва бързо да се патентова. Всички ме съветват така, но аз реших да не го правя. ако вие сте добре, това помага на мен, на моите деца и внуци. Целият свят трябва да излезе от мрачните времена на медицината и болестите и да разбере кои са истинските причини за инфекцията и болестта. Ние можем и трябва да възвестим новата ера на живота без болести. Без диабет, баз високо кръвно налягане, без рак, без ХИВ/СПИН, без мигрени, без лупус и т.н.!
Нито една болест не е непобедима благодарение на това ново разбиране.

От автора
================================================
Това е най-голямата заплаха за матрицата - ЧОВЕК С ИДЕАЛ
Разгръщането предстои!
Върнете се в началото
a_panov
има известен опит
има известен опит

Местожителство: SF - разбирай София не Сан Франциско

npn написа:
Книгата на Хулда Кларк може да се поръча от тук
Безценна е Exclamation
Бъдете здави! Very Happy

http://knigibg.com/search.php?author_id=5862&listparam=author_id=5862
аз си я поръчах и като ми дойде ще дам отзиви. Искам да ви кажа че тоя раздел NEW ORDER май е посещаван колкото всички други раздели в сайта или поне се подслушва редовно. Аз го следя от началото на годината.

Направи ми впечетление че когато отидеш към 24 (последна) страница с мненията на дадена тема ти дава че няма мнения. Като се върнеш към 23 страница има си мнения. Може ли да се направи така че в темата връзките към страниците с мненията да се изобразяват коректно. Ако темата има 23 страници с мнения да се изобразяват 23 страници. А да не се поданат и 24, 25 и 26 страница които извеждат съобщение че темата няма мнение.
Това ми е въпроса?
karutzar
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am    Заглавие: Лечение на всички болести Отговорете с цитат

npn, http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=24557 е 22лв. с безплатна доставка
Върнете се в началото
karutzar
има опит
има опит

npn, браткиш, пиши ми на ЛС името на тази козметичка и наименованието на уреда и - ще го издиря.
Както писах и преди (на последния конгрес Кларк не споменава въобще никоя фирма, която да продава от нейно име) се продава запър от нейно име на 1 KHz а не на 30 KHz. И понеже си зададох въпроса Защо? Случайни неща във вселената не се случват. 1 KHz е фалшименто. Канадска фирма с одобрението на Кларк (но без тя да печели от фирмата) са произвеждали 2 запъра - на 727Hz и 2128Hz - схемите съм ги пуснал преди. Парадоксалното е, че същата тази фирма вече не произвежда тези запъри, не се асоциира с Кларк, не публикува схемите на продуктите си (в основата фалшименто) и си е сменила мениджърския състав.
Трябва ли да се дискутира повече?
Тези две честоти са универсалните на Райф за рак. Гари Уейд заблуждава по мое мнение) със 2127Hz.
Тези са универсалните - 727 и 2128Hz.
И сега - Внимание! Кларк твърди, че всички болести са начална форма на Рак! Всички! А болестите са резултат от понижена имунна система (резултат от прекомерното натрупване на даден химически елемент в тялото, който то не може да изчисти) и нарушен метаболизъм. Оказва се, че болести Няма! Има микроорганизми, които или не трябва да ги има в организма, или не би трябвало да се "заседяват" там толкова дълго.
Два от основните химически елемента, на които Кларк основно акцентира са меркури и никел. Първият е резултат от т.нар. "Химически Следи" Chem Trails по небето - дали се разпръскват със самолет (да - прекалено много доказателства за това има - изтребителите не оставят такива следи - но да не подменяме темата) и никел - него пък къде ли го няма. И двата са токсични за човешкото тяло. Меркурия унищожава мозъчните клетки, нервните възли, прави човек безволев, ниско интелигентен, не критичен. Никела помага на чужди за човека бактерии да се развиват в тялото. Резултата е отделянето на амоняк от бактериите, който няма никакво място у човека. Резултата е разстроена имунна система.
Дидо, съжалявам - Гари Уейд е мошеник - - статията беше негова. Сам ти си го чел. Няма да я превеждам. npn ме "светна за доста работи в електрониката.
Върнете се в началото
karutzar
има опит
има опит

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am    Заглавие: За програмата frex16 Отговорете с цитат

Програмата е направена по default всяка честота в презета да се изпълнява за 180 сек. (3 минути), но това се отнася само за облъчване с лампата на Райф. При запиране с електроди се препоръчва 300 сек. (5 минути). Кларк казва, че запирането трябва да се прави 7 минути и 20 минути почивка (за разграждане на токсините/мъртвите тела на организмите) - и така 3 пъти се повтаря процедурата. И става въпрос за абсолютно начинаещи в запирането. Достига се (за пълно изгаряне на вируси и бактерии) до 20 минути запиране. Това е по Кларк.
Райф говори, че облъчване/запиране по-малко от 3 минути само индукцира/възбужда/енергизира вирусите. И е опасно. Значи запирането не би трябвало да бъде по-малко от 5 минути - в противен случай само помагаме на вирусите и си вредим по този начин.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.bgaudio.org Форуми -> ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 57, 58, 59  Следваща
Страница 24 от 59

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети