Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am Заглавие:
Ivan Rachev написа:
Stilian Andonov написа:
Nanko Rusev написа:
Скромното ми мнение е че е много по-добре на пода (за момента съм така) отколкото на такива "конструкции".
Ами като е така си обнови "важната тема" в раздел "моята система". Първото което прави човек, като прочете горното ти мнение е да отиде да види твоята система и там за сега се наблюдава лампов усилвател върху масичката на баба ти (сигурен съм че тука поговорката ти издиша, защото масата изглежда дървена ) и другото, което се набива на очи е една табуретка с китеник, която сигурно ползваш за бас-трап, третото е логото ти Bigger is better и ОТ с "огромните" FE126Е.
Не знам какъв е тоя човек, дето си е постнал системата тука, но ако не си се майтапил, откровено си се заяждаш.
... най-накрая някой да каже на Нанчо докато гледа треските в очите на другите да обърне внимание и на гредата в своето... много добре , така се ражда истината.
Не-обновяването на темата от известно време е нарочно. Снимки мога да правя Чакам да пусна версия 2.
Иване, точно ти би трябвало да знаеш че действам по нещата ... За истината си много прав - и аз никога не съм се сърдил на критика.
Ангеле
П.П. заяждането с мен можеше да го направите в моята тема да не се разводнява единия спам с друг.
Ако някой право-имаш ги премести там, с радост после ще отговоря на Stilian Andonov със снимки. За момента само ще му кажа "Евала, че споделяш!" (неговата тема). _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 1:13 pm Заглавие:
A има ли още от онея качаци съблазняват дори и непушачите
Интересно ми е да чуя новите ОТ...бтв другата събота паля до Пловдив, ей го е къде е _________________ Reality bites like pit bull fights...
Към моята китайска конструкция-детектор на земетресения /отказах се да я махам, защото видях във важните теми подобна с тънки верт. шпилки,
която бе харесана...../ прибавих и лампов РИАА коректор с Телефункенски ЕСС83. Слушам вече няколко дни плочи на Алан Парсън,
Чик Къриа, Уедър Рипорт, Вацлав Нецкарж, Чеслав Ниеман.....все от
70-те години и на простия полски G601 /с нова игла/, слушам колко са далече моите 2 Наимски и 1 чески СД....вече ръката ми не посяга към
СД-та. Аналогията е една и съща и при верния звук от лампа, който в последствие е комерсиализиран и смачкан в транзисторите...... и при
прекрасния аналогов звук от плочите и лентите и отново комерсиализиран и смачкан при цифровия запис в СД-та....А как звучат пловдивчаните "Бели, зелени, червени" от 78 година....страхотна джаз-рок група с отлично качествен запис на Балкантон /един от малкото!/.
.....Може би е като наркотика....вземе ли се по-висока доза, се забравя за
по-малката, защото няма смисъл..... Така, че ако искате да не си намразите СД-та, не слушайте
плочи, особенно с Лампови коректори!! А борбата за модване на СД плеери, ми се вижда несериозна....просто едно СД никога няма да изкара звука на грамофона.
А при мен...от иглата до фулрейнджа в хорни всичко е аналогово и лампово!! Плеерите остават за баланс на китайката конструкция... _________________ Хай Ендността е обратно пропорционална на броя на елементите
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 7:27 pm Заглавие:
човек се учи докато е жив . _________________ Etheraudio
BGaudio
Metropolisaudio
Министерство на Звука
.......срещу ми мишки църкат
като ме видят , познай къде си бъркат.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети