Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sheets чете
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 2:32 pm Заглавие: проблеми със съседите |
|
|
здравейте,моля ви помогнете,
имам малко бунгало и лятото като на всеки нормален човек ми идват гости правим купон и веднага идва полиция.изпращат ми я съседите ми които са на 150м от мен,/някакви адвокати всичко им пречи/искам да изолирам стените които са към тях,да пренасоча звука,или направо ако може да го спра да ходи към тях.за предното лято ми написаха 3 акта.някой знае ли как?някои ми каза за файрфлекс?знаете ли какво е колко струва,да не е колкото бунгалото ми,върши ли работа и дали ще имам желания ефект?или поне ми дайте съвет?
Благодаря на всички предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Ivo_Hristev BG Audio Team™
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Здравей,
Обезшумяването на леки бунгала и открити конструкции е непосилна и много скъпа задача. _________________ aka. Demon
www.stivox.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
sheets чете
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 2:56 pm Заглавие: Re: проблеми със съседите |
|
|
разбирам,но то не е точно бунгало,стените ми са от гипскартон имам минерална вата.тавана е направен от дърво с ондулин.искам поне да намаля до максимум звука който отива към тях |
|
Върнете се в началото |
|
|
sheets чете
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 3:01 pm Заглавие: Re: проблеми със съседите |
|
|
гледам в интернет някакав материал изолон?залепя се като тапет.не мога ли да го залепя на стените върху гипскартона и ако сложа и под ондулина?няма ли да стане? |
|
Върнете се в началото |
|
|
stefanyovev има известен опит
Регистриран на: Apr 25, 2007 Мнения: 113 Местожителство: Студентски град
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2008 3:14 pm Заглавие: |
|
|
С някакъв материал по стените ще изолираш средите и високите, но за баса май няма лесен начин. |
|
Върнете се в началото |
|
|
slipknota чете
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am Заглавие: проблеми със съседите |
|
|
здравей,
и аз имах подобен проблем и облепих стените с пенополиуретан(материала на попивателните гъбички),дебелината му е около 10-тина сантиметра и е от вътрешната страна.Прилепяш парчетата с лепило за пластмаса и трябва да стане.
Скъпичко ще ти излезе. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|