Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am Заглавие: усилвател за суббуфер
здравейте. искам да ми предложите някаква схема на усилвател за суббуфер. не ми трябват повече от 20 вата на 4 ома. от тук от там подочух, че транзисторните усилватели вадели хубав и мек бас. все пак аз искам вие да ми предложите някакъв транзисторен или интегрален усилвател. и ако захранването не е от тия по-сложните (според мен) - двуполярните, защото и идея си нямам какво означава двуполярно захранване. ако имате желание може да дигнете мъглата малко по отношението на тези двуполярните захранвания. много ама наистина много съм нов в тази тема и затова искам схемата да е по-простичка. накратко казано искам една не много мощна, що годе добра и проста схема. благодаря предварително.
Пуснато на: Пон Май 12, 2008 10:48 am Заглавие:
за съжаление не съм прочел надписа. nikolai_dimitrov мерси за информация. започнах да чета и ми стана интересно. ще я прочета цялата. но все пак ще ми предложите ли някоя схемичка. имам една книжцица на господин Динев.от там ли да си трупам опита с тестване кое ще свирне най-добре.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети