Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 9:19 pm Заглавие: АC и Майстор?
Здравейте,изпадна ми някой лев в повече и реших да подменя аукустичната си система.По моя преценка смятам ,че за въпросните пари с които разполагам(около хилядарка),ще получа много повече от DIY за сметка на някой лъскав маркетингов хит.Та въпросът ми е:
Бихте ли ми препоръчали някой доказан майстор в тая сфера ,който би се наел с тази нелека задача за непросветените?
Пп:Ако не съм уцелил правилния раздел,моля да бъда извинен от модераторите!
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 4:48 pm Заглавие:
На този етап само колоните.Ще слушам единствено и само стерео на следната апаратура за в момента:
усилвател - Onkyo A-8650 integra
CD player - SONY CDP-555ESD
PC Sound Card - Auzentech Auzen X-FI Prelude и евентуално USB DAC с PCM2706
Headphones - Sennheiser HD595
Кабели - Нямам за сега добри,но ще има...
В момента съм с колони Електроника 150AC-002m ,но не съм убеден,че това е най-доброто за мен.
Пп:Имам планове за в бъдеще да премина на някое хапче от тукашните майстори,но това си е за в бъдеще(липса на средства ),а за в момента манията ми е да направя перфектния дует на Onkyo-то с чифт колони.
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 7:10 pm Заглавие:
yopen написа:
...
Пп:Имам планове за в бъдеще да премина на някое хапче от тукашните майстори,но това си е за в бъдеще(липса на средства ),а за в момента манията ми е да направя перфектния дует на Onkyo-то с чифт колони.
Щом ще минаваш на такъв усилвател, определено ти трябват чувствителни колони.
Определено послушай горния съвет и отиди да чуеш тези _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети