Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Регистриран на: Jan 04, 2008 Мнения: 119 Местожителство: Град София
Пуснато на: Чет Фев 21, 2008 10:25 pm Заглавие:
Аз онзи ден като ходих в магазина на Метро тази системка я имаше, увеличих малко, свири та свири, но с малко бас, а за филми е най - добре да има много мощен бас.
Тази системка е само за филми!
За музика е отврат. Може да не съм аудиофил, но имам изисквания към Audio системите и домашното кино.
Ако имаш само толкова пари и ще я ползваш само за филми и не си претенциозен от към качество. Горе долу може да стане за филми, но гледай субуфера да го забуташ в някой ъгъл за да изкара повечко бас.
Без да се обиждаш, но това за мен е плазмасарийка, от марковите пласмасарийки. И при филмите има орязване на честоти с тия сателити и тоя суб.
Според мен най - добре да посъбереш парички за един евтин ресивър и 5 дървени колони 3 малки и 2 големи, и един субуфер.
Жалко ще е да прахосаш 450 лева за такава системка, която си показал.
Мой съвет, имай търпение.
Но пак ще попитам за какво ще се използва ? Гледане на филми или музика ?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети