Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 10:46 pm Заглавие: Тонколони CANTON
здравеите ако някои може да помогне тарся магазин или някаде да продават колони Canton. Бях в германия чух ги как звучат и си казах че това с колоните но останах малко неприятно изненадан немога да ги открия тук в БГ
Както каза колегата от някой човек - втора ръка.Погледни в този сайт мисля че скоро бях скивал такива там:
www.dalavera.net
"Господине', освен безсмислени коментари и ниска правописна (а и не само) култур"ъ", не демонстрирате нищо друго.
Основната цел на всеки един форум не е "на всяка манджа - мирудия" - на всеки пост - отговор!!!
Целенасочената реклама на определени "фирмички" не е нещо лошо, при положение, че е коректна и се ползва само една регистрация на един потребител!!!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети