Не сте се регистрирали? Можете да направите това от тук . След като се регистрирате, получавате няколко предимства - можете да променяте изгледа, да конфигурирате коментарите и публикувате съобщения със Вашето име
Пробвал ли е някой от вас това и как мислите дали има ефект?
Аз в момента съм със слушалки и тествам алкохолната доза.
За сега няма ефект - просто някакви странни звуци са записани.
вече съм на 15% от дозата и няма ефект.
22% освен неприятния шум малко почва да ме изнервя няма ефекта на истинския алкохол
30% стана ми супер досадно по-късно ще пробвам с дурга доза. _________________ CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
Регистриран на: Oct 20, 2005 Мнения: 320 Местожителство: Стара Загора
Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 1:06 am Заглавие:
Ами, пробвах от тези свободните и шума наистина е в повече. За това може би и аз не усетих нещо алкохолно. Може би при платените дози ситуацията да е по истинска, но не бих пробвал - по добре да се напия нормално _________________ Made in home!
Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 11:01 am Заглавие:
Аз изнамерих от разни торенти почти всички дози които са излизали и да ви кажа честно единствения резултат беше главоболие.
Пробвах хероина, кокаина, морфина и алкохола никакъв ефект в форума на i-doser имаше дълъг списък с неща които трябва да направиш за да се получи. Не съм ги пробвал, мисля да опитам и да споделя, но да си призная не вярвам да има резултат. _________________ CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 12:34 pm Заглавие:
Borislav Stankov написа:
Аз изнамерих от разни торенти почти всички дози които са излизали и да ви кажа честно единствения резултат беше главоболие.
Пробвах хероина, кокаина, морфина и алкохола никакъв ефект в форума на i-doser имаше дълъг списък с неща които трябва да направиш за да се получи. Не съм ги пробвал, мисля да опитам и да споделя, но да си призная не вярвам да има резултат.
Пробвай ги една по една и по възможност в спокойно състояние и без влияние на други химикали, включително кофеин, етанол, никотин и всички стимуланти, които ползваш в ежедневието си... Според мен също е важно да си нормално гладен.
И рабира се, не постъпвай свински - всички дози една след друга
Относно главоболието - може да бъде знак за въздействие и промяна у теб, включително някаква реакция на кобинирането на е-дозата с нещо, което е в теб. Трябва много дълго и методично да изследваш, за да имаш достатъчно обективна оценка...
Освен това глупостите, които журналистите избълваха са поредното доказателство по колко повърхостен начин си вършат работата.
Най-тъпия диджей бяха викнали Айвън, и изобщо не бяха обърнали внимание на принципа на бинаруално слушане със слушалки, и веднага се изцепиха, че това ставало на музикална уредба...
Сериозни психолози тази сутрин по Нова ТВ естествено споделиха че и работата и рибилова са зависимости.
А личното ми мнение е, че вият като вълци за е-дозер, а не обръщат внимание колко хора умират от алкохолизъм и тютюн - лично според мен няколко стотин пъти повече...
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 12:36 pm Заглавие:
Тук става въпрос за нещо като медитация. По новините на бтв казаха големи глупости, естествено трябваше да питат най-големия от най-големите - "великия маестро" от сватбарския оркестър на Слави..
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети