| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
whitesnake чете и пита

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 10:56 am Заглавие: Търся меден проводник за филтри, кондензатори и вата. |
|
|
От къде мога да купя на по-нормални цени меден проводник 0,8 -1 mm на по нормални цени ? Трябва ми за едни филтри.
Също ако някой знае нека каже от къде мога да намеря неполярни кондензатори с капацитет 5-20 мF /63-100V на по-нормални цени, не като тези които искат Visaton.
По принцип търся от българските, червени на цвят са.
Някой знае ли друг магазин в София освен този на Пиродска (Visaton), от където може да се купи звукопоглъщаш материал и евентуално на каква цена?
Става дума за София .
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alpinab чете и пита

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 11:15 am Заглавие: re |
|
|
Демпфриращ дунапрен тип кора за яйца има в Динакорд, продава се обаче на сравнително големи листове: 1 и нещо на 2 , 2 и малко метра, непомня точните размери. Като цена излиза по-евтино от аналога му във Визатон.
Преди 3 4 месеца закупих 4 бр. от него , за звукоизолация на кабинка за запис на говор (работя в ТВ) и моите впечатления от този вид материал, е че работи (то си го пишат хората ама...) след 200 300 хз. имам предвид за честоти в ниските среди и басовия диапазон , поглъщането е с доста ниска стойност (незнам дали думата поглъщане е удачна но ...)
В диапазона на човешкия говор и високите честоти , този материал върши идеална работа.
Има един друг момент , колкото по-високи са "пирамидките" на демп.дунапрен толкова работи по-добре в областта на ниските честоти обаче и цената се вдига и трябва да се мисли за разумен компромис.
Поздрави. |
|
|
 |
whitesnake чете и пита

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 11:20 am Заглавие: |
|
|
| Можеш ли да ми кажеш адреса на този магазин или някакав линк към сайт с инфо? |
|
|
 |
mano има опит

|
|
|
 |
bodan Търговец

|
|
|
 |
svilkata91 чете

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 1:16 pm Заглавие: |
|
|
| Кондензатори може да купиш от Комет (виж серия МКS ), а за бобините аз работих с един твой градски (ще ти пратя инфо на лс) , който беше много коректен и предложи добра оферта. |
|
|
 |
radev има опит

|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 2:19 pm Заглавие: |
|
|
Кондензатори има на Екзарх Йосиф м/у Пазара и Халите в дясно и са евтинжос.За проводник мога да ти помогна около 15лв е килограм жица но не съм сигурен,най добре е някой в бобинажна работилница да попиташ, там където пренавиват двигатели.Дебелата жица е най евтина  |
|
|
 |
|