Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
krassimir чете
|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2008 11:50 pm Заглавие: Новата ми стая :)) |
|
|
Новата ми стая + проектор DELL и колони Creative = на мечтата ми, която стана реалност. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Veselin Krachunov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 6:11 am Заглавие: |
|
|
Нещо ще разкажеш ли, относно акустично третиране, подбор на техниката, или ние сами да се сещаме по снимките? |
|
Върнете се в началото |
|
|
DLS трупа сериозен опит
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 8:44 am Заглавие: |
|
|
Може ли линк към проектора и впечатления от първа ръка _________________ CarAudio-bg.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
foggi чете и пита
Регистриран на: May 14, 2008 Мнения: 93 Местожителство: Sofia-liulin
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 9:20 am Заглавие: |
|
|
Честито да си я ползваш със здраве. Големия ТАЛАВИЗОР си е голяма работа няма спор. Защо си с два съббуфера? Големия до леглото активен ли е и ако не с какво го захранваш? |
|
Върнете се в началото |
|
|
krassimir чете
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 10:21 am Заглавие: |
|
|
Еми значи ето тук има може би още една все снимки http://store3.data.bg/glizan/Picture/my_PC/new/
Иначе какво да ви кажа. Като чета в този форум... има много фенове на музиката. По няколко хиляди да озвучение, само добри марки говорители и усилватели... аз не съм чак такъв.
На лаптопа ми съм сложил една външна звукова карта Creative 5.1 Live 24-bit USB
от там - на всички познатите Creative P5800 (колонки 5.1), които са около 70W. Субуфера на Creative не ми харесва как свири. Недно такова - като барабан е малко. Само думка. За това сложиш двугия голям бас с усилвател. Баса е HERTZ, а усилвателя не знам. Захранвам го със захранващ блок от компютър. Когато е яко усилен при басова песен харчи около 7, 8А на 12V. Разположението на колонките е както на всички колонки 5.1 Баса на Creative съм го намалил до край и свири само големия. Мнооогоо по-добър. Силен, плътен бас! Закачил съм го за предните две колонки (тоест канал) по този начин http://store3.data.bg/glizan/New7.html
Мултимедията я купих от jarcomupers. Но гледам, че вече я нама там.
Мисля, че е това http://www.bulcom2000.com/productbg.php?R=155&SR=571&p=55719&SESID=opplki6d24obpdl5cue6n7nl00
Тогава имах пари и не съм се колебал дали да я взимам или не.
Направо я купих. Сега не знам дали си въобразявам ама един познат си купи една седмица преди аз да си я взема ето тази мултимедия http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529599 Пуснахме я в моята стая и май по-добре беше от моята сегашна DELL. А в jar Ми разправяха, че DELL-a е по-добър. Сега не знам де... може би ми се струва, че чуждото е по-хубаво. А и моята беше малко по-скъпа към 1300 Стената е от латекс, рамката също. До сега не съм гледал на светло. Според мен не е достатъчно добре, че да гледаш филм. Поне за мен. Сега примерно ако е на такова по облачно време... ставааа ама... не е като на тъмно. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Супер И аз имах идея да правя съраунд но за сега се спирам главно поради липса на място. _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nikolay Savov BG Audio Team™
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 6:17 pm Заглавие: з |
|
|
Стаята може да оправи звученето на системата но може и да развали.
Шпакловката създава страхотно ехо и разваля удоволствието
Такава грешка направих аз
Разкажжи какви впечатления имаш от проектора и колко ти стъпи? _________________ Тайната на звука е мистицизъм.Хармонията на живота е религия.Знанието за вибрациите е метафизика ,а анализът на атомите - наука.
Хармоничното съчетание на всичко това е изкуство. |
|
Върнете се в началото |
|
|
krassimir чете
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 12:48 am Заглавие: |
|
|
Еми аз съм написал... 1300 го взех. Доволен съм. Мисля, че от снимките доста добра представа може да добиете.
Но аз не гледам много. Имам го от 4, 5 месеца и съм изгледал 110 часа.
Аз гледам хубави и по-сериозни филми с добро качество. Не съм от хорака, които гледат кво ли не защото няма какво да правят. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 9:18 am Заглавие: z |
|
|
Доволен ли си от VPL-EX4 ,какви впечатления ще споделиш?
цената е направо идеална! По-добър избор от колкото някое малко LCD. _________________ Тайната на звука е мистицизъм.Хармонията на живота е религия.Знанието за вибрациите е метафизика ,а анализът на атомите - наука.
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 9:34 am Заглавие: Re: z |
|
|
Nikolay Savov написа: | Доволен ли си от VPL-EX4 ,какви впечатления ще споделиш?
цената е направо идеална! По-добър избор от колкото някое малко LCD. |
Никога не съм гледал на проектор ... Каква площ ти е екрана и с каква резолюция? _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Marian Lozev BG Audio Team™
Регистриран на: Jan 23, 2005 Мнения: 661 Местожителство: София кино Арена запад
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 10:33 am Заглавие: Re: z |
|
|
Nikolay Savov написа: | Доволен ли си от VPL-EX4 ,какви впечатления ще споделиш?
цената е направо идеална! По-добър избор от колкото някое малко LCD. |
Цената да но не и качеството......... _________________ Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колело!
Работно време от 10:00 до 01:00 гсм: 0885 255 233 |
|
Върнете се в началото |
|
|
krassimir чете
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 11:25 am Заглавие: |
|
|
Сони-то нали ви казвам май повече ми беше харесало ама не мога да преценя. За да ги сравниш трябва да ги сложиш един до друг защото иначе гледаш едното, гледаш другото и с течение на времето разликата, която виждаш м/у двете изображения... става минимална. Тоест не можа да прецениш ако разликата не е много голяма.
Диагонала на моя екран е точно 2 метра, а резолюцията 1024 на 768 Прожектирал съм и филм в голяма зала където екрана беше около 6м. дълъг и си се виждаше много прилично. После пуснахме и един проектор на същия екран 3М от тези огромните (не знам модела)... еми разликата не беше кой знае каква като се има в предвид, че едната мултимедия струва 1300, а другата може би над 5000.
Така, че не се хвърляйте на най-скъпото защото не винаги е много по-добро.
Marian написа: | Цената да но не и качеството |
За цената качеството е перфектно!
Ако искате нещо с перфектно качество има няколко варианта.
Да си купите много скъп и хубав проектор, който е направен за гледане на филми но струва над 5000. Или просто да отидете на кино в Арената за 8лв. А може и плазма с размерите на моя екран за 10000, 12000лв. Там картината е много добра. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 11:42 am Заглавие: |
|
|
Съвсем правилно. Поздравления и за стаята _________________ Тайната на звука е мистицизъм.Хармонията на живота е религия.Знанието за вибрациите е метафизика ,а анализът на атомите - наука.
|
Върнете се в началото |
|
|
|