Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
droba чете
Регистриран на: Feb 11, 2007 Мнения: 16 Местожителство: Gran Canaria
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 8:21 pm Заглавие: BIEMA ?!! |
|
|
интересувам се за фирмата BIEMA гледам че цените им са съвсем поносими колоните им ми харесват как изглеждат та се чудя дали да не си взема 2 колони за домашно озвучаване имам усилвател yamaha - 5x120 вата и колони JAMO 2x 100 вата мисля че още 2 колони биха допълнили звученето та питането ми е подходящи ли са тия колони за тая работа и заслужават ли си парите |
|
Върнете се в началото |
|
|
stereofonix има известен опит
Регистриран на: May 28, 2005 Мнения: 47 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Та викаш за вкъщи ей така да си всиркат тез колонки а няма лошо вземаи щом имаш ВСЕ ОЩЕ уши за да слушаш _________________ Не вярвам даже и на себе си вече ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
pioneer4o чете и пита
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 12:28 am Заглавие: |
|
|
droba , къде се намира този магазин и аз да огледам ? Търся си колони за стерео в нас Поздрави на всички _________________ Човек се учи докато е жив. |
|
Върнете се в началото |
|
|
droba чете
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 2:13 pm Заглавие: |
|
|
pioneer4o написа: | droba , къде се намира този магазин и аз да огледам ? Търся си колони за стерео в нас Поздрави на всички |
от Варна съм но предполагам че ако разровиш в нета ще намериш и в София |
|
Върнете се в началото |
|
|
droba чете
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 2:15 pm Заглавие: |
|
|
stereofonix написа: | Та викаш за вкъщи ей така да си всиркат тез колонки а няма лошо вземаи щом имаш ВСЕ ОЩЕ уши за да слушаш |
Ако няма какво да кажеш по темата не пускай безмислени постове |
|
Върнете се в началото |
|
|
dio_d90 чете
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 8:15 pm Заглавие: |
|
|
здравей!ако не те затруднявам би ли обяснил каде е магазина им във варна |
|
Върнете се в началото |
|
|
droba чете
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 7:31 pm Заглавие: |
|
|
dio_d90 написа: | здравей!ако не те затруднявам би ли обяснил каде е магазина им във варна |
магазина е на владислав варненчик в посока автогарата-центъра подминаващ express bank(кръглата банка) продължаваш малко на долу-може би 50 метра и 6те го видиш от другата страна на пътя е(не от страната на банката) |
|
Върнете се в началото |
|
|
jenko чете и пита
Регистриран на: Dec 26, 2006 Мнения: 85 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 5:35 pm Заглавие: БИЕМА |
|
|
До колкото знам Biema произвеждат професионални озвучителни тела за озвучаване на големи зали и концерти. В стаята ти няма ли да дрънчат стъклата вратите от Biema? |
|
Върнете се в началото |
|
|
prosound2007 Търговец
|
|
Върнете се в началото |
|
|
native чете и пита
Регистриран на: Oct 23, 2007 Мнения: 60 Местожителство: гр.София жк.Люлин 3
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 5:07 pm Заглавие: асдасд |
|
|
pioneer4o написа: | droba , къде се намира този магазин и аз да огледам ? Търся си колони за стерео в нас Поздрави на всички |
На илиенци има един магазин натъпкан до горе с Biema намира се зад магазина на Thunder демек около магазините с номер 4ХХХ при складовите помещения от ляво, като влизаш от главния вход _________________ От пазаруване имам цел склад вече :Ь |
|
Върнете се в началото |
|
|
azaden чете и пита
|
Пуснато на: Нед Сеп 21, 2008 10:12 pm Заглавие: |
|
|
biema са супер в къшти имам почти цялата гама продукти-басове,усилватели и тн. лошото им е че ниските са над 50hz и и свирят яко само силно усилени,което за вкъщи не е никак удачно.иначе ако имаш и един sub bass amp става лудница,а за качеството-класи над доста по скъпи продукти |
|
Върнете се в началото |
|
|
subsonic има известен опит
Регистриран на: Sep 03, 2005 Мнения: 93 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 11:55 am Заглавие: |
|
|
azaden написа: | biema са супер в къшти имам почти цялата гама продукти-басове,усилватели и тн. лошото им е че ниските са над 50hz и и свирят яко само силно усилени,което за вкъщи не е никак удачно.иначе ако имаш и един sub bass amp става лудница,а за качеството-класи над доста по скъпи продукти |
Над кои ''по скъпи'' продукти е? |
|
Върнете се в началото |
|
|
azaden чете и пита
|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 2:34 pm Заглавие: |
|
|
имам предвид по масовите модели на pioneer,jbl,jamo,cerwi vega,sony,предназначени за домашно слушане. а колкото до biema които купува да гледа за холограмни стикери,че има ментета които идват направо от азия без контрол от biema US с biema за около 1500-2000лв си правиш озвучение прилично за дома и дори за малък клуб!!! все пак сред профи аудиото е на едно от наи-ниските стъпала,но за тези пари... |
|
Върнете се в началото |
|
|
subsonic има известен опит
Регистриран на: Sep 03, 2005 Мнения: 93 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 2:47 pm Заглавие: |
|
|
azaden написа: | имам предвид по масовите модели на pioneer,jbl,jamo,cerwi vega,sony,предназначени за домашно слушане. а колкото до biema които купува да гледа за холограмни стикери,че има ментета които идват направо от азия без контрол от biema US с biema за около 1500-2000лв си правиш озвучение прилично за дома и дори за малък клуб!!! все пак сред профи аудиото е на едно от наи-ниските стъпала,но за тези пари... |
Не мисля, че са точно за вкъщи ама все пак всеки си има разбирания А за извън къщи пък не стават.Няма средно при тях |
|
Върнете се в началото |
|
|
|