Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
menemeto чете и пита
|
|
Върнете се в началото |
|
|
icopunk чете
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 6:30 pm Заглавие: |
|
|
ПРИЯТЕЛ ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ МИ СЕ МРЪЩЕХА ЗА 150 ЛВ ЗА Creative X-FI Xtreme Music 24bit, Retail........400 ЛЕВА СА ДОСТА ЗА МИНАЛОГОДИШЕН МОДЕЛ НА КАРТАТА..РЕАЛНАТА ЦЕНА Е ПОД 400 ЛВ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Boris Antipov има известен опит
Регистриран на: Aug 21, 2006 Мнения: 116 Местожителство: Dobrich City
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 7:12 pm Заглавие: |
|
|
icopunk написа: | ПРИЯТЕЛ ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ МИ СЕ МРЪЩЕХА ЗА 150 ЛВ ЗА Creative X-FI Xtreme Music 24bit, Retail........400 ЛЕВА СА ДОСТА ЗА МИНАЛОГОДИШЕН МОДЕЛ НА КАРТАТА..РЕАЛНАТА ЦЕНА Е ПОД 400 ЛВ... |
Мръщели са ти се, защото нова струва 120лв от половин година насам. _________________ thetimeisnow|сегамуевремето |
|
Върнете се в началото |
|
|
menemeto чете и пита
|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Приемам критика всякаква. Включително, и че цената е висока,
ако някой може да посочи откъде бихте могли да закупите такава карта под 500 лв. в БГ веднага коригирам цената.
http://bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5710&highlight=creative+xfi
Поствам този линк защото това, което е изпитал roumen68 е същото, което изпитах и аз, когато за пръв път пуснах тази карта.
След тази ми покупка изведнъж се появиха още звуци незнайно откъде в неща които съм слушал десетки пъти.
Дори с непретенциозен стерео усилвател, чувах неща които изцяло промениха представата ми за определени песни.
Досега опита ми, най-вече с карти на Creative, като се започне от AUDIGY i, AUDIGY II, X-FI Music edition и тази която продавам.
Характерно за всички карти на креатив са драйверите им - просто без думи.
Но е впечатляващо какво може да постигне човек като прочете малко почвече.
http://www2.imgshare.eu/i/1pb79461.jpg - ето примерно АСИО с тази карта /съжалявам, че не мога да постна как звучи /
Смело мога да твърдя, че тази карта е ралична от всички по-горе посочени.
Динамиката, която има е...... незнам просто трябва да се чуе.
Без каквито и да е било корекций, се чуват неща които преди просто не са били там.
Музиката просто стана цветна, истинска, наситена със звуци.
Тази карта бе причината,/изключвам всичко онова което съм прочел тук за което балгодаря сърдечно най-вече на БГ-АУДИО тим-а/,
поради която така се запалих, че станах и горд собственик на ламп.
П.С Много бих искал да сравня възможностите на катрата с нещо добро посочено от хората от този форум. |
|
Върнете се в началото |
|
|
dkyuchukov има известен опит
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Много ми се иска да се сравни на практика тази карта с карта на M-Audio - цената не никак е ниска - дори и да е реална, а Creative не ми звучи никак убедително (напълно допускам и възможността да не съм прав - не искам да си натрапвам мнението) - аз лично не бих избрал тази марка, особено при положение, че ето тази:
http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11363
е с доста по-ниска цена (дори нова), а е продукт на производител на професионална аудио апаратура. |
|
Върнете се в началото |
|
|
foggi чете и пита
Регистриран на: May 14, 2008 Мнения: 93 Местожителство: Sofia-liulin
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Като е толкова качествено изработена защо е продаваш. А цената найстина е много висока _________________ Пишман аудиофил. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
foggi написа: | Като е толкова качествено изработена защо е продаваш. А цената найстина е много висока |
Желязна логика имаш? Според теб всичко втора употреба е боклук ли?! _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
foggi чете и пита
Регистриран на: May 14, 2008 Мнения: 93 Местожителство: Sofia-liulin
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Nanko Rusev написа: | foggi написа: | Като е толкова качествено изработена защо е продаваш. А цената найстина е много висока |
Желязна логика имаш? Според теб всичко втора употреба е боклук ли?! |
Не разбира се. Всичката ми аудио техника е втора употреба. Това го написах във връзка, че картата е Креатив а и цената за втора употреба е доста голяма според мен. Имал съм Креатив, естествено по ниско ниво от тази но общото ми впечатление за тази търговска марка не е добро. _________________ Пишман аудиофил. |
|
Върнете се в началото |
|
|
VACUUM_TUBE_MANIAC чете и пита
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 11:06 pm Заглавие: |
|
|
За Креатив не съм чувал но за CREATIVE - kri'eitiv - Криейтив, съм чувал, виждал и слушал. Та точно от тази карта съм впечатлен в геймърската част и в домашното кино, но моето мнение че за стерео има по - добри за тези пари!
Универсални продукти, няма. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nanko Rusev има сериозен опит
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 8:23 am Заглавие: |
|
|
VACUUM_TUBE_MANIAC написа: | За Креатив не съм чувал но за CREATIVE - kri'eitiv - Криейтив, съм чувал, виждал и слушал. Та точно от тази карта съм впечатлен в геймърската част и в домашното кино, но моето мнение че за стерео има по - добри за тези пари!
Универсални продукти, няма. |
Вакуме, като си толкова начетен, ще ни обясниш ли какво се пише пред "но" и "че" и как се пише тирето при степенуване? _________________ Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
Bigger is Better ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
menemeto чете и пита
|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2008 11:19 pm Заглавие: нова цена |
|
|
foggi написа: | Като е толкова качествено изработена защо е продаваш. А цената найстина е много висока |
Имам 2 такива карти. Нова цена 370 лв. |
|
Върнете се в началото |
|
|
menemeto чете и пита
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 10:07 pm Заглавие: |
|
|
Ето и малко реални снимки
|
|
Върнете се в началото |
|
|
divx чете
|
Пуснато на: Нед Ное 09, 2008 11:32 am Заглавие: |
|
|
човек не се ли отказа вече, над 350 лева няма кой да ти я вземе _________________ Asus M2N32-SLI Deluxe Socket AM2
Galaxy 9600GT PCI-E 1GB DDR3 256Bit w/HDTV/Dual DVI
AMD Athlon 64 X2 4400+,2645 MHz(11.5 x 230)Brisbane BH-G1
2x Kingston KVR800D2N6/2G-Dual DDR2-882MHz
Maxtor DiamondMax 500GB,SATAII,32MB
Creative X-Fi Surround 5.1 |
|
Върнете се в началото |
|
|
menemeto чете и пита
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2009 6:16 pm Заглавие: Нова цена |